Bärpaj
Ingredienser
Pajskalet:3 dl vetemjöl
150 smör
1 tsk bakpulver
1 dl socker
Fyllning:
2 dl creme fraiche
1-2 dl bär
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1/2 dl socker (1 dl till sura bär)
Gör så här
Smält smöret i MicroPluskannan
Rör ner de torra ingredienserna

Tryck ut pajdegen med handen så att det bildas en liten kant ytterst i Silikon Pajform
Rör ihop creme fraiche, ägg, vaniljsocker och socker.
Tillsätt bären sist och häll ut i formen.
Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
Den är god som den är både ljummen och kall men kan även serveras med glass eller vaniljsås

Rör ner de torra ingredienserna


Tryck ut pajdegen med handen så att det bildas en liten kant ytterst i Silikon Pajform

Rör ihop creme fraiche, ägg, vaniljsocker och socker.

Tillsätt bären sist och häll ut i formen.
Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
Den är god som den är både ljummen och kall men kan även serveras med glass eller vaniljsås
Kommentarer
Trackback