Ägg i korg

 

Ägg "en cocotte" med bacon och basilika

Brunchrätt för 6 personer (14 st)

14 ägg

7 körsbärstomater

14 skivor/300 g bacon

14 färska basilikablad

• Förvärm ugnen till 200°C.
• Klä två Silikonformar med 1 skiva bacon i varje fördjupning, så att det liknar en korg.
• Knäck ett ägg i varje korg.
• Skär tomaterna i fjärdedelsbitar med T chefseries™ Örtkniv och fördela som dekoration på varje ägg tillsammans med basilikablad.
• Placera formarna i ugnen i ca 20 min.
• Låt korgarna svalna lite innan de vänds ut på Låg Trio.
• Servera äggkorgarna tillsammans med färsk grönsallad.

     

Tupperware produkter: Silikonform 7 Muffins – T chefseries™ Örtkniv – Elegance Serveringsfat 2,4 l.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0