Chokladkaka
Chokladkaka
50 g margarin
1 ägg
1/5 dl socker
1 dl mjöl
½ msk vaniljsocker
1½ msk kakao
Smält fettet i 1509 MicroPlus kannan.
Vispa ägg och socker poröst i 571 SpeedyChef eller skaka i 534 Snabbshaker.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten med 569 liten degskrapa.
Vänd i fettet och häll smeten i MicroPlus kannan.
Grädda i ca 3 min på full effekt, (pröva dig fram) den skall vara kladdig.
Servera gärna med glass eller grädde!
Kommentarer
Postat av: Alexandra
Vill säga en sak när det gäller att baka i micron. Sockerkakor o sånt blir lätt lite svampigt när man bakar där i, men märkt att det blir bättre om man inte bakar i micropluskannan utan använder en silikonform. Blir bättre konsistens o den håller sig god längre. Tycker jag alltså =)
Trackback