Chokladkaka

Chokladkaka

50 g margarin

1 ägg

1/5 dl socker

1 dl mjöl

½ msk vaniljsocker

1½ msk kakao

Smält fettet i 1509 MicroPlus kannan.
Vispa ägg och socker poröst i 571 SpeedyChef eller skaka i 534 Snabbshaker.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten med 569 liten degskrapa.
Vänd i fettet och häll smeten i MicroPlus kannan.

Grädda i ca 3 min på full effekt, (pröva dig fram) den skall vara kladdig.

Servera gärna med glass eller grädde!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Vill säga en sak när det gäller att baka i micron. Sockerkakor o sånt blir lätt lite svampigt när man bakar där i, men märkt att det blir bättre om man inte bakar i micropluskannan utan använder en silikonform. Blir bättre konsistens o den håller sig god längre. Tycker jag alltså =)

2009-09-22 @ 22:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0