Bailey moccatoppar
Bailey moccatoppar
19 st.Väldigt god pralin med Baileysmak
Ingredienser
150 g mörk choklad min 60%100 g vit choklad
3 msk Bailey
3 msk vispgrädde
2 tsk frystorkat kaffe (kan uteslutas)
Dekoration:
50 vit choklad (kan uteslutas)
Smält den mörka chokladen i 1509 Microplus kanna 2 minuter i micron på full effekt.
använs 571 Sikilon Pensel och pensla silikonform 19 toppar noga med chokladen och ställ i kylskåp.
Upprepa proceduren efter 5 min.
Vispgrädde, Bailey och kaffe blandas i kastrull tills kaffepulvret har lösts upp.
Värm.
Den vita chokladen bryts i bitar och läggs i.
Rör runt med 569 Liten degskrapa tills smeten är likartad och chokladen har smält.
Ställ smeten i kylskåp i 5-10 min.
Fördela den vita chokladsmeten i alla hålen. Lämna plats till chokladlocket. Ställ formen i kylskåpet.
Smält åter den mörka chokladen.
Täck försiktigt hålen med chokladen med 569 liten degskrapa och ställ i kylskåp i 15 min innan topparna vänds ut.
Smält vit choklad till dekoration.
Fyll den smälta chokladen i 577 B2B Squeeze-it eller 568 spritspåse monterad med tyllen med litet hål.
Dekorera topparna med ett zigzag mönster av vit choklad.
Kommentarer
Trackback