Ugnsbakad torskfilé
Ugnsbakad torskfilé
Ingrediense
4 pers
" fänkål (ca 600 g) eller vit sparris
4 små lökar
1 msk olivolja
150 g bacontärningar
2 tomater
8 torskfiléer
salt och peppar
1/2 tsk limeskal
förvärm ugnen till 170 grader
Skölj fänkålen och skär den grovt på Skärbrädan.
Skala löken och hacka den i Mini Quick Chef.
Lägg grönsakerna i Ultra Plus 3 l. och blanda dem med olivolja.
Stek bacontärningarna i en panna och häll av fettet.
Skär tomaterna i tärningar och fördela dem och bacontärningarna ovanpå grönsakerna i Ultra Plus
Blanda väl med Rörskeden.
Lägg filéerna ovanpå grönsakerna och strö salt, peppar samt limeskal, rivet på Bake-to-Basics Rivjärn.
Lägg lock på och tillaga torsken i 170 grader i ca 15 minuter, eller tills fisken är genomstekt.
Servera med ris.



Ingrediense
4 pers
" fänkål (ca 600 g) eller vit sparris
4 små lökar
1 msk olivolja
150 g bacontärningar
2 tomater
8 torskfiléer
salt och peppar
1/2 tsk limeskal
förvärm ugnen till 170 grader
Skölj fänkålen och skär den grovt på Skärbrädan.
Skala löken och hacka den i Mini Quick Chef.
Lägg grönsakerna i Ultra Plus 3 l. och blanda dem med olivolja.
Stek bacontärningarna i en panna och häll av fettet.
Skär tomaterna i tärningar och fördela dem och bacontärningarna ovanpå grönsakerna i Ultra Plus
Blanda väl med Rörskeden.
Lägg filéerna ovanpå grönsakerna och strö salt, peppar samt limeskal, rivet på Bake-to-Basics Rivjärn.
Lägg lock på och tillaga torsken i 170 grader i ca 15 minuter, eller tills fisken är genomstekt.
Servera med ris.



Kommentarer
Trackback