Snabbtårta

3 tårtbottnar
3 dl vispgrädde
2 dl hallonsylt
kallrörd vaniljkräm
3 dl mjölk
4-500 g marsipan

Gör vaniljkrämen, mjölk och pulver skakas i Snabbshakern
Lägg första tårtbotten på brickan till Exclusiv Festbox
Lägg sylt på understa botten med degskrapan, lite tjockare i mitten
Lägg på en botten och lägg på vaniljkrämen, lite tjockare i botten.
Vispa grädden i QuickChef alt. SpeedyChef och lägg grädden på nästa botten, lite tjockare i mitten
Kavla ut marsianen till yttersta ringen på degunderlaget, lyft degunderlaget, lägg det med marsipanen ner över tårtan och rulla av degunderlaget.
Jämna till med degskrapan runt om gör att ev. rosor av marsipanen och dekorera samt använd florsocker att dekorera med genom Mått&Stö.

Produkter som använts:

Snabbshker
Exclusive Festbox
Degskrapa

QuickChef III
Kavel
Degunderlag
Mått&Strö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0