Bruten Choklad och havrekaka
Bruten Choklad och havrekaka
Ca 15 bitar
Ingredienser:
150 g Mörk blockchoklad
125 g smör
3 dl havregryn
1,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 ägg
0,75 dl socker
Produkter: Kockkniv, Bake-to-Basic Vispskål, Micropluskanna, Silikon Bakunderlag, Degskrapa
Gör så här:
- Mät upp havregrynen i Bake-to-Basic Vispskål.
- Hacka chokladen i bitar med Kockkniven.
- Smält smöret i MicroPluskannan
och häll över havregrynen. Låt stå i någon minut.
- Blanda i resten av ingredienserna.
- Bred ut på Silikon Bakunderlag
på plåt ca 2 cm tjockt.
- Baka i ugn på 200º i ca 20 minuter.
- Låt svalna och bryt sedan i bitar.
Kommentarer
Trackback