Sillsallad

Rödbetssill med äpple
Smakminnen från barndomens sillsallad, här i en krämigare version. Rödbetssill med äpple

Ingredienser

4 port

2 burkar matjessill, à 200 g
1/2 äpple
2 inlagda rödbetor
2 dl lätt crème fraiche
1 msk hackad gul lök
1 msk hackad ättiksgurka
1 msk hackad gräslök

Gör så här

Låt sillen rinna av i Minimax durkslag.
Hacka alla ingredienser utom sillen i små tärningar i Herb Chopper.
Blanda äpple och rödbetor med crème fraiche och rör i lök, gurka och sill.
Låt sillen stå kallt före serveringen. 
Garnera med äpple, rödbetor, gurka och gräslök.

Kommentarer
Postat av: Kärstin Sandberg

Hej, skall det verkligen vara 3 kg köttfärs, eller tänker jag helt fel?

För övrigt, tack så mycket för alla recept och tips, jag är också försäljare av Tupperwares fantastiska produkter, och läser med glädje allt ni skriver!

2010-01-16 @ 20:11:59
Postat av: Team gravity

Kärstin. Då du frågar om 3 kg köttfärs så antar jag att du menar julköttbullarna. Ja det ska vara sä mycket. Till vardags gör man ju bara till en eller två middagar men till jul är det många släktingar som ska smaka och många lata dagar efter jul då det är skönt att ha färdiga köttbullar i frysen. Dessutom är det bäst att passa på då mästerkocken bjuden till....

2010-01-17 @ 10:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0