Sillsallad

Smakminnen från barndomens sillsallad, här i en krämigare version.
1/2 äpple
2 inlagda rödbetor
2 dl lätt crème fraiche
1 msk hackad gul lök
1 msk hackad ättiksgurka
1 msk hackad gräslök
Hacka alla ingredienser utom sillen i små tärningar i Herb Chopper.
Blanda äpple och rödbetor med crème fraiche och rör i lök, gurka och sill.
Låt sillen stå kallt före serveringen.
Garnera med äpple, rödbetor, gurka och gräslök.

Ingredienser
4 port
2 burkar matjessill, à 200 g1/2 äpple
2 inlagda rödbetor
2 dl lätt crème fraiche
1 msk hackad gul lök
1 msk hackad ättiksgurka
1 msk hackad gräslök
Gör så här
Låt sillen rinna av i Minimax durkslag.Hacka alla ingredienser utom sillen i små tärningar i Herb Chopper.
Blanda äpple och rödbetor med crème fraiche och rör i lök, gurka och sill.
Låt sillen stå kallt före serveringen.
Garnera med äpple, rödbetor, gurka och gräslök.
Kommentarer
Postat av: Kärstin Sandberg
Hej, skall det verkligen vara 3 kg köttfärs, eller tänker jag helt fel?
För övrigt, tack så mycket för alla recept och tips, jag är också försäljare av Tupperwares fantastiska produkter, och läser med glädje allt ni skriver!
Postat av: Team gravity
Kärstin. Då du frågar om 3 kg köttfärs så antar jag att du menar julköttbullarna. Ja det ska vara sä mycket. Till vardags gör man ju bara till en eller två middagar men till jul är det många släktingar som ska smaka och många lata dagar efter jul då det är skönt att ha färdiga köttbullar i frysen. Dessutom är det bäst att passa på då mästerkocken bjuden till....
Trackback