Julsill
En krämig och god sill med klassiska kryddor.
1 rödlök
2 dl gräddfil
1 msk senap
1/2 dl hackad dill
2 tsk socker
2 krm krossad kryddpeppar
1 krm krossad svartpeppar
Skala och hacka löken i Herb Chopper.
Rör ihop alla ingredienser till såsen.
Blanda sill och sås.
Ställ i kyl för att mogna ca 1 dygn före servering.
Hållbar 1 vecka i kyl.

Ingredienser
4 port
3 urvattnade salta sillfiléer, ca 225 g1 rödlök
2 dl gräddfil
1 msk senap
1/2 dl hackad dill
2 tsk socker
2 krm krossad kryddpeppar
1 krm krossad svartpeppar
Gör så här
Skär sillen i bitar.Skala och hacka löken i Herb Chopper.
Rör ihop alla ingredienser till såsen.
Blanda sill och sås.
Ställ i kyl för att mogna ca 1 dygn före servering.
Hållbar 1 vecka i kyl.
Kommentarer
Trackback