Janssons frestelse

Janssons frestelse
4 port.

10 anjovisfiléer
2 stora gula lökar
6-8 potatisar
1 1/2 dl grädde
anjovisspad
2 msk smör

Skala lökarna och hacka dem i QuickChef III eller skär tunna skivor på Bake-to-Basics Rivjärn.
Skala potatisen med grönsaksskalaren och gör julienne strimlor med Rivjärnet.
Lägg hälften av potatisen i UltraPlus 2 liter. (Eller gör dubbel sats i UltraPlus Lasagnefat)
Fördela anjovis och lök ovanpå och lägg på resten av potatisen.
Häll på grädden och lite av anjovisspadet (efter smak) Lägg på smöret i klickar
Grädda Jansson tills potatisen är mjuk med locket på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0