Glasmästarsill
Klassisk sillinläggning som går snabbt och enkelt att göra med hjälp av färdigköpt inläggningssill.
1 rödlök
1 liten morot
1 bit pepparrot
15 vitpepparkorn
10 kryddpepparkorn
4 lagerblad

Ingredienser
4-6 port
1 förpackning 5-minuterssill, 420 g1 rödlök
1 liten morot
1 bit pepparrot
15 vitpepparkorn
10 kryddpepparkorn
4 lagerblad
Gör så här
Låt sillen rinna av i Minimax durkslag med en minimax skål under och spara lagen.
Klipp sillen i 2 cm breda bitar.
Skala lök och morot med grönsaksskalaren och skiva dem med Bake-to-Basics rivjärn.
Hacka pepparroten i Herb Chopper.
Krossa pepparkornen grovt.
Varva sillen med sin lag i Hissa upp med lök, morot, pepparrot, peppar och lagerblad.
Låt stå i kyl minst ett dygn.
Kommentarer
Trackback