SÅNG OCH DANS


Pass it on.......


Lunch


Nu lagar jag mat i MicroGourmet igen.
Potatisklyftor på undervåningen
Rödspätta på ovanvåningen
lite kryddor på toppen och vatten i botten.
Nu har jag 20 minuter att vila upp mig innan det är dags att reda såsen och duka fram.

Lite norsk information:

Lite norsk information:

- Ikke ha mat i isbokser



http://www.nrk.no/ helse-forbruk-og-livsstil/1.7012436

Bli vår kollega!

Om du tackar JA till att prova jobbet som Tupperwarekonsulent i denna vecka så får du förutom din startväska och kommande tackgåva även detta FridgeSmart set.

Som extra välkomstgåva (värde 978:-)

Söndag

Först söndagsstek

sen våfflor med vispgrädde och sylt

och så avslutade jag med en rekryt

och Team Gravity gjorde rekordvecka!

Löjromscheesecake

Löjromscheesecake
Ingredienser
Beräknat för 4-6 portioner
3 st gelatinblad
150 g philadelphiaost
1 dl crème fraiche
40 g löjrom
4 msk finhackad dill
2 msk grädde
3 skiva(or) kavring
50 g smör
60 g löjrom till garnering


Gör så här:

Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten.

Blanda philadelphiaost, crème fraiche, löjrom och dill.

Smaka av med salt och peppar.

Smält smöret.

Mixa kavring och smör fint och lägg som botten i Build n´Shape. 

Ställ kallt i kylskåpet.

Värm grädden.

Krama ur gelatinbladet och smält i den varma grädden.

Låt svalna något och vänd ner i krämen.
Häll eller spritsa blandningen över kavringen.

Bred den jämnt.

Låt stå kallt i ca 1 -2 timmar.

Garnera med extra löjrom.

Ta upp ur formen och skär i små portionsbitar.

Toast skagen bakelse

Toast skagen bakelse
Ingredienser
Beräknat för 4 portioner
300 g färska räkor med skal
2 msk hackad dill
1/2 msk pressad citronsaft
1/2 msk färsk riven pepparrot
1 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
4 skiva(or) vitt bröd
1 msk smör
50 g löjrom
4 st dillvippor
svartpeppar
4 skiva(or) rökt lax




Gör så här:
Skala räkorna och hacka dom grovt.
Spara några till garneringen.
Blanda räkorna med dill, citronsaft, pepparrot, majonnäs och crème fraiche.
Stek brödskivorna i smör tills de är frasiga.
Lägg röran på brödskivorna. Bred en skiva lax runt om.
Lägg på en klick löjrom och garnera med dill, extra räkor och citronskivor.
Mal över svartpeppar.


Rödspätta för 3 generationer

Idag serverades det fisk och potatis till barn och barnbarn.
Alice 5 månader gillade maten.
Ångkokt rödspättefile, kokt potatis och sås.

Build n´Shape


Macarons

Ingredienser
Mandelkakor
8 st äggvitor
1 dl strösocker
300 g sötmandel, skållad och malen
8 dl florsocker

Smörkräm
200 g smör, mjukt
3 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2 st äggulor
Valfri smaksättning till exempel kakao, lime, hallon, citron
Några droppar valfri hushållsfärg

Gör så här

Mandelkakor
1. Mal mandlarna till mandelmjöl.

2. Sätt ugnen på 150 grader.

3. Vispa äggvitorna på låg hastighet i en bunke och öka efter hand.

4. Tillsätt strösocker, lite i taget och vispa till en toppig maräng.

5. Blanda försiktigt ner malen mandel och florsocker.

6. Spritsa eller klicka ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor, på en plåt .

7. Låt kakorna vila på plåten 15 minuter för att förhindra dem från att spricka i ugnen.

8. Grädda kakorna i nedre delen av ugnen cirka 12 minuter, de skall vara lite mjuka i mitten.

9. Dra bort bakunderlaget från plåten direkt och låt kakorna svalna.

10. Smörkräm
Vispa smör, florsocker och vaniljsocker vitt och pösigt.

11. Vispa ner äggulan.

12. Färga med karamellfärg och smaksätt med olika smaker, till exempel kakao, hallon, citron och lime.

13. Spritsa ut krämen på undersidan av 25 mandelkakor.

14. Lägg resten av mandelkakorna över som lock.



Gyllene våfflor 10

För 2 personer.

Dessa våfflor är gjorda på amerikansk pannkakasmet!

Ingredienser

5 dl vetemjöl
2 ½ tsk bakpulver
1 tsk salt
3 msk socker
2 dl mjölk
3 ägg
25 g smör + till stekning

Gör så här

Smält smör och låt det svalna.
Blanda de torra ingredienserna i en liten skål.

Blanda mjölk, ägg och det avsvalnade smöret i en större skål. Häll i mjölblandningen. Blanda väl.

Smeten är mycket tjockare än vanlig våffelsmet.

Sätt ugnen på 50 grader.
Hätta upp våffeljärnet.
Häll ca 1/2-1 dl smet i järnet och grädda. De ska vara gyllenbruna när de är färdiga.
Lägg den nygräddade våfflan på galler i den "varma" ugnen (så de inte svalnar).

Servera med grädde, sylt, socker eller något annat gott!

Matiga våfflor med ädelost 9

Matiga våfflor med ädelost

 

Du behöver:

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 4 ägg
  • 200 g ädelost
  • 6 dl vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • ev. 1 dl hackade färska örter som basilika, bladpersilja, timjan
  • salt + nymalen svartpeppar
  • 2-3 msk smör eller olja till stekning

Gör så här:

Vispa smör och ägg till skumm.

Smula ner osten och vispa vidare tills det blivit en jämn smet.

Rör ner vetemjölet och sedan mjölken.

Blanda slutligen ner de hackade örterna, salt och peppar.  class=

Låt smeten stå och svälla en liten stund.

Grädda.


Matiga våfflor med örter 8

Du behöver:

  • 1 dl hackade färska örter som dill,
    gräslök, basilika och dragon
  • 75 g margarin eller smör
  • 2 ägg
  • 7 dl mjölk
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk bakpulver

Gör så här:

Hacka örterna

Smält smöret och låt det svalna lite.

Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet.

Rör i det smälta smöret, örterna, salt och vitlöken.

Låt stå och svälla en liten stund.

Grädda.


Våfflor med bakpulver 7

Våfflor

Med bakpulver

Ett bra och enkelt recept på riktigt typiska, svenska våfflor. Frasiga och goda, varje gång!

Du behöver

  • 125 g smör
  • 2 dl gräddmjölk*(helst gammaldags ekologisk mjölk)
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl iskallt vatten

* Det går även att göra våfflorna på vanlig mjölk.

Gör så här

Smält matfettet och låt det svalna.

Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet.

Rör i det smälta smöret och vattnet. Hetta upp våffeljärnet.

Grädda.


Våfflor med jäst och kall mjölk 6

våfflor

Med jäst och kall mjölk

 

Våfflor som håller sig frasiga även om man varmhåller dem!

Du behöver

  • 25 gram jäst
  • 5 dl kall mjölk
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 0,5 tsk salt
  • 2 dl smält margarin eller smör

Gör så här

Lös jästen i hälften av mjölken.

Tillsätt mjölet och saltet och rör eller vispa slätt.

Rör i resten av mjöken tillsammans med det smälta smöret.

Täck bunken med lock eller plastfolie och låt svälla i cirka två timmar.

Grädda och njut nygräddade.

 


Våfflor med jäst och ljummen mjölk 5

Med jäst och ljummen mjölk

Antal personer

Du behöver

  • 5 dl mjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 12,5 g (1/4 paket) färsk jäst
  • 125 g smält smör

Gör så här:

Ljumma mjölken och häll hälften i en bunke. Smula i jästen och rör tills den löst sig. Blanda i mjölet och rör till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken. Smält smöret och låt det svalna. Under tiden låter du smeten jäsa c:a 30 minuter. Tillsätt därefter det avsvalnade smöret. Grädda.


Våfflor med lågt GI 4

Ingredienser:

Våffelsmet:

  • 4 dl vetemjöl med fullkorn
    • eller 4 dl dinkelmjöl
    • eller 2 dl vetemjöl och 2 dl grahamsmjöl
    • eller 2 dl dinkelmjöl och 2 dl dinkelmjöl fullkorn
  • 1 tsk bakpulver
  • 0.25 tsk salt
  • 5 dl mjölk
  • 2 st ägg
  • 100 g smör
    • eller 1 dl vispgrädde

    Gör så här:

    Om du använder smör, smält smöret och låt det svalna under tiden du rör ihop resten.

    Använd gärna en vanlig handvisp när du gör våffelsmeten.

    Blanda mjöl, bakpulver och salt.

    Vispa ihop mjölblandningen med ca hälften av mjölken och rör till en jämn smet. Vispa därefter ned resten av mjölken.

    Vispa ned äggen. Vispa ihop med det smälta smöret alternativt grädden.

    Värm våffeljärnet. Pensla laggen noggrant med smör eller flytande margarin innan du gräddar första våfflan. Sedan ska den inte behöva smörjas mer.

    När våffeljärnet är ordentligt varmt (brukar vara en lampa som signalerar detta) så är det dags att grädda första våfflan.

    Vispa i våffelsmeten. Häll på 0,75 - 1 dl smet på laggen, så att nästan hela laggen täcks av smeten. Grädda våfflorna tills de blir guldbruna. Det brukar ta 1-2 minuter med mitt våffeljärn. Man får testa sig fram tills man hittar rätt mängd smet och rätt tid.

    Låt våfflorna svalna på galler om du inte äter upp dem direkt. (Du bör inte lägga dem i en hög på en tallrik för då försvinner frasigheten och de blir mjuka och sladdriga.)

    Servera med vispad grädde och färska bär. Vill du ha mera sött kan man strö över lite fruktsocker eller råsocker.


Våfflor 3

Våfflor 8-10 st

2 dl mjölk
4 dl vetemjöl
2 ägg
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3 dl vatten
125 g smör

Vispa samman mjölk, vetemjöl och ägg.

Tillsätt bakpulver och vaniljsocker.

Smält smöret och låt det svalna.

Rör sedan i vattnet och smöret, blanda tills du får en jämn smet.


Våfflor utan ägg 2

Våfflor utan ägg:

2 1/2 dl mjölk
2 dl vatten
3 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 tsk strösocker
100 g smör

Blanda alla torra ingredienser och ha i mjölken, blanda och tillsätt sedan vattnet.

Smält smöret och låt det svalna lite.
Ha i det smälta smöret och rör till en jämn smet.

Grädda till frasiga våfflor.

För att de skall behålla sin frasighet, lägg upp dem på galler istället för på hög.

Är genast!


Frasvåfflor 1

Ingredienser:

  • 100 g smör eller 50 g smör och 0.5 dl vispgrädde (ovispad)
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 0.25 tsk salt
  • 4 dl mjölk

Smält smöret

Vispa ner de torra ingredienserna i smöret

Låt smeten stå och tjockna lite och grädda sedan våfflorna i Våffeljärnet.

Servera med vispad grädde och sylt


Thermo Tup


I´m possible


HerbChopper + SmoothChopper 499:- Just NU!


"Kastrullskola"


Ju mer vi är tillsammans......


Söndagsmat

En söndag med fika och mat mest hela tiden "snabb mat"
Vaknade ganska sent och åt frukost lite snabbt,
(inte den vanliga långfrukosten som bukar serveras vid halv 11 tiden)
For iväg för att montera en tårta till ett 4-års kalas.
Bottnarna var bakade, vaniljkrämen och hallonsylten kokad.
Hallonen hade 4 åringen (då 3åring) själv plockat i somras.
Vi mosade banan, kokade gele och vispade grädde tills vi behövde lite lunch.
¤åringens mamma var lite okonsentrerad då baconsåsen till spagettin skulle redas av så istället för mjölkpaketet blev det gräddpaketen oohh jösses vilken krämig och god baconsås det blev.
4 åringen sa flera gånger att mamma kunde göra fel fler gånger.
Fick åka hem efter den höga tårtboxen då tårtan blev höre än beräknat.
Hem en vända och så till kalaset.
Kan tänka mig att äta 4åringens gammelfarmors gifflar fler gånger, det andra kaffebrödet gick inte heller av för hackor.
Lite besviken att jag inte fick vara med på fiskdammen, det knotades om att det bara var påsar till barnen, märkligt tycker jag.
Efter att ha fixat lite med veckans papper efter hemkomst var det dags för mat igen.
Det blev hasselbackspotatis, karrekotletter och grillade tomater.
Fram med UltraPro, skala och dela potatisen (och köra den 2 minuter i micron för att snabba på då vi var så hungriga) krydd och in i ugnen.
Fram med grillpannan och steka kotletter och tomater. lite sky serverades till ( bearnaisesås på pulver blev det också, berätta inte för någon)

Italiensk smörgåstårta

tid: ca 1 timme
8 portioner.

9 skivor landgångsbröd

Fyllning 1:
kronärtskokspesto:
ca 400 kronärtskokshjärtan
100 g pistagenötter, rostade, saltade
ca 1/3 av 1 påse rucolasallad
½ kruka basilika
2-3 vitlöksklyftor
1 msk pressad citron
3 msk olja
salt, peppar

Fyllning 2:
50g rostade pinjenötter
100 g soltorkade tomater
200 g philadelphiaost
salt och peppar
2 paprikor
50 g salami, i skivor
1 kruka rucolasallad

Dekoration och garnering:
4 dl creme fraiche
10 skivor parmaskinka
300 g mozzarella
1 burk svarta oliver, 280 g

Fyllning 1, mixa alla ingredienser till en fast kräm.
Fyllning 2. rosta pinjenötterna i en torr panna tills de är gyllenbruna.
Låt svalna.
Mixa pinjenötterna och de soltorkade tomaterna till en jämn smet.
Blanda i cream fraiche och smaka av med salt och peppar.

Sätt ugnen på grillvärme.
Dela paprikorna och skrapa ur kärnorna.
Lägg paprikorna med skalsidan upp på en plåt med bakplåtspapper.
Placera högt upp i ugnen tills skalen svartnar, ca 10-15 minuter.
Ta ut dem och låt svalna.
Dra av skalen och strimla paprikorna.

Skär bort kanterna på brödet och lägg 3 brödskivor, långsidorna mot varandra, som botten till tårtan.
Bred på fyllning 1.
Lägg ytterliggare 3 brödskivor ovanpå. bred på fyllning 2, först creamcheeseröran och sedan salamiskivor, rucolasallad och rostad paprika. spara lite paprika till garneringen.
Täck med de 3 sista brödskivorna.
Vispa creme fraichen så den blir ganska fast.
Bred den över och runt kanterna.
Rulla parmaskinkorna till små rosor, och dekorera
på. Lägg även på basilika, mozzarella och svarta oliver.

Ju mer vi är tillsammans......


Jätterelett

Jättereletten fanns ju i sortementet då jag startade som konsulent i Tupperware 1993.
Det har varit en av mina favoriter och det finns fortfarande många som pratar om när vi kokade lax i den på demonstrationer.
Idag fick jag ett nytt tips!
Då man gör saft som ska stå i kylskåp så är den bra eftersom den passar bra och tar liten plats på hyllorna.

Flädersaft

Ingredienser (1 portion)

  • 40-50 klasar fläderblommor
  • 3-4 stora citroner
  • 2 liter vatten
  • 2 kg strösocker
  • 30 g citronsyra

Tillagning

  1. Plocka fläderblommorna.
  2. Lägg de nyplockade blomklasarna i Jättereletten.
  3. Borsta citronerna noga under varmt vatten och skiva dem tunnt. Lägg dem tillsammans med fläderblommorna.
  4. Koka upp vatten och rör ner socker och citronsyra. Häll den heta vätskan över fläderblommorna och citronerna. Täck kärlet med lock.
  5. Låt saften stå svalt i 3-4 dagar.
  6. Sila saften och häll upp den i CoolSmart. Förvara saften i frysen.

Willing to WIN!


Vi väntar på fler medlemmar i denna celebra klubb

K. Cool

Den nakne kocken!

Måste bara visa en bild på mitt barnbarn Theodor som lagar dagens lunch.

Köttbullar och potatismos!

Man lär sig något varje dag!

Trots att jag varit många år i Tupperware, varit på många utbildningar och säljmöten så lär jag mig något nytt på varje demonstration.
Förra veckan fick jag lära mig att vår Universal Grönsaksskalare är bra för synskadade.
Lördagens värdinna sa: "Rekommendera den till alla synskadade för den är bäst"

Tack Annette för tipset!

Vår och sommar magasinet!

Nu är det här.
Tupperwares Vår och Sommar Magasin
Vill du ha den i pappersformat så hör av dig till din Tupperwarekonsulent eller till oss så fixar vi det.

Ju mer vi är tillsammans

Ju starkare vi blir........

Win


Denna "Club" jobbar vi nu på att bli medlemmar i.
Kent och Tessan är redan medlemmar sedan förra veckan.
Vi har nu även ett dygn på oss att få denna nalle



How Tupperware Keeps Business Fresh and Profits High

En intervju med vår CEO Rick Goings

Tupperware Brands Chairman and CEO recently sat down with U.S. News and World Report to talk about the continued success of the company’s business model through the global economic crisis. Click here to check out the article:


http://www.usnews.com/news/blogs/rick-newman/2012/03/14/how-tupperware-keeps-business-fresh-and-profits-high

Chili con kyckling

Chili con kyckling
1 kg kyckling (t.ex. kycklingbröst)
4 lökar
2 vitlöksklyftor
3 burkar kidneybönor (gärna i chili)
2 burkar krossade tomater
3 paprikor
1 burk majs
1 msk socker
4 msk mild chilipulver
2 msk paprikapulver
Salt och peppar

Skär kycklingköttet i mindre bitar.

Hacka löken

och pressa vitlöken,

lägg ner i UltraPro.

Tillsätt kidneybönorna och de krossade tomaterna.

Tärna paprikorna och ha ner dem i grytan tillsammans med majsen.

Tillsätt socker, paprikapulver och chilin.

Låt rätten koka i 20 min. Smaka av med salt och peppar.

Servera chili con kyklingen med ris.


Müsli

Ca 2 liter
5 dl havregryn
5 dl rågflingor
1 dl krossade linfrön
1 dl havrekli
2 dl pumpakärnor
1 dl kokosflingor (stora)
1 tsk salt
kanel efter smak
2 dl blandade nötter (t ex. hasselnötter och mandlar)
1 dl flytande honung
0.5 dl flytande rapsolja
2 dl färdigblandad (stark) äppeljuice
200 gr blandad torkad frukt (blåbär, gojibär, tranbär, russin eller aprikoser)

Blanda allt torrt i en långpanna (utom kokos och frukt).
Rör ner honungen, oljan och äppeljuicen till en grynig massa.
Rosta i mitten av ugnen, 200° i ca 30 min.
Ta ut plåten och rör om ungefär var 6-8:e min så att ytan inte bränns.
Blanda ner frukt och kokos i den avsvalnade müslin. Klart!

Seminar 2012

Denna film är från Tupperware Nordics seminar för Finland och Baltikum.
Jag kanner igen mig helt och hållet trots att jag inte var med.
Vi var ju på samma Seminar förra helgen och på dessa foton ser man att de fick exakt samma dörrlott, gåvor och hedringar. Även maten ser ut att vara samma, smaken kan jag ju inte garantera jag vet ju inte om det var samma kock.
Kicki har iallafall samma fina röda klänning och alla ser ut att ha lika trevligt och vara lika glada som vi var förra helgen.

Yes, You can!


Firmafest


Vi har verkligen världens bästa jobb.
Hit går nästa personalfest!
Och det är "All inclucive"

Välkommen Linnea


Och grattis Kent som rekryterat

Just nu i Tackgåva


ALLA som är värd/värdinna för en Tupperware demonstration mars och april kan välja denna

Just nu i MORE programmet


Så är det!


Välkommen!

Välkommen till Tupperware och Team Gravity Angelica.

Grattis Tessan till rekryten.

Snart är det påsk!



Vegetarisk pastasås med oliver, morötter och champinjoner

Ingredienser

1 burk passerade tomater, 400 g
2 medelstora morötter
1 dl gröna grekiska oliver
4 msk olivolja
8 champinjoner
2 msk vin (rött eller vitt)
1 msk honung
1 gul lök
Salt
Nymalen svartpeppar
Basilika
2 pressade vitlöksklyftor

Gör så här

Hacka löken och fräs den i 2 msk olivolja.
Häll över passerade tomater efter några minuter.
Tillsätt vinet, en nypa salt, vitlöken och honungen.
Låt puttra i 25 minuter.

Riv morötterna grovt.
Häll över 2 msk olivolja, salt, basilika och svartpeppar.
Låt stå och dra åt sig smaken i 20 minuter medan tomatsåsen kokar.

Klyv chaminjonerna i 4 delar.

När tomatsåsen kokat i 25 minuter häller du i morötterna, champinjonerna och oliverna i såsen.
Koka ytterligare 5 minuter.

Servera med din favoritpasta och riven parmesan.

Kollegor sökes!

Kolla vilka fina saker vi får på vårt jobb
Och vet du vad?
Det kan bli ditt jobb också!
Hör av dig om du vill bli vår nya kollega!

Nu händer det saker!

Tupperware.se håller på att uppdatera med de nya produkterna just nu.

Skynda, skynda

För att ge plats till alla nyheterna i Vårens magasin kommer några andra produkter att utgå ur sortementet.
Nu är det sista veckan att beställa:

Mjukkokta ägg med hallonskum, krasse och rostat bröd

Dessa "Smilende ägg" gjorde Karsten Kroman till oss på seminar
En trevlig liten förrätt till påskbordet.

Ingredienser
4 toastskivor
Smör till stekning
Lite färskost
4 rädisor
4 ägg
1 förpackning krasse
2 tsk hallon (färska eller tinade)
1 äggvita
Salt
Kallt vatten

Gör så här
Ta fram de fyra toastskivorna. Stek brödet i lite smör i
T chefseries™ Stekpanna 28 cm med glaslock. Bred färskost
på brödet och lägg på några tunna skivor av rädisor.
Koka äggen i sex minuter i T chefseries™ Kastrull
2,4 l med glaslock. Strö under tiden rikligt med krasse på en
liten tallrik. Lägg en brödskiva på krassen. Ta upp äggen när de
är färdiga och spola dem med kallt vatten en stund.
Lägg hallonen i Smooth Chopper med knivinsats och finhacka
dem. Byt ut knivinsatsen mot vispen. Tillsätt en äggvita, en nypa
salt och fyll på med kallt vatten tills behållaren är nästan halvfull.
Vispa blandningen noga så att den börjar skumma.
Skala äggen och halvera dem på längden med U-series
Universalkniv. Lägg en ägghalva på brödskivan och garnera
med hallonskum.
Servera direkt!

Barnfamiljens påskgryta med lamm, kyckling och grönsaker

Karsten Kromans recept som lagades på Seminar 2012

Två påskrätter i en
Ingredienser
1 liten kyckling (ca 1 200 g) eller
6 lår/kycklinglårfiléer
300 g färsk lammbog
Olja till stekning
2 tsk curry
1/8 rotselleri
1–2 morötter
1 persiljerot
0,5 purjolök
100 g gröna bönor
100 g basmatiris
100 g pasta penne
1 burk hela skalade tomater
4 vitlöksklyftor
Skal av 0,5 citron
50–100 g majs
1 röd paprika
25 g smör
1 liter kycklingbuljong
Salt och peppar
Hackade örter

Gör så här
Skär kycklingköttet från skrovet med U-series Kockkniv och skär det i mindre
bitar (om du inte använder kycklinglår/kycklinglårfiléer). Bryn kycklingen i olja
på T chefseries™ Stekpanna 28 cm med glaslock. Smaka av med salt och
peppar. Lägg på en tallrik och ställ åt sidan.
Putsa lammköttet och ta bort senor och hinnor och skär i stora tärningar om
ca 3 x 3 cm med U-series Kockkniv. Vänd köttet i curry och bryn i olja på
T chefseries™ Stekpanna 28 cm med glaslock. Smaka av med salt. Lägg på
en tallrik och ställ åt sidan.
Skölj, skala och skär rotfrukter i tärningar och skär den sköljda purjolöken i
skivor. Lägg grönsaksblandningen i en hög mitt i UltraPro™ Oval 5 l,
och lämna plats på varje sida. Strö över lite salt.
Skär bönorna i 2–3 cm stora bitar. Skär paprikan i 2–3 cm breda strimlor.
Skölj riset och lägg det och pastan på var sin sida av grönsaksblandningen i
UltraPro™ Oval 5 l.
Risrätt:
Hacka de skalade tomaterna, häll över riset och pressa över två
vitlöksklyftor i Vitlökspress. Tillsätt bönorna, och sedan det brynta lammköttet.
Pasta penne-rätt:
Pressa två vitlöksklyftor över pastan och sedan skalet av en halv citron som du
river med Easylogics Rivjärn. Avsluta med 25 gram smör i små bitar. Tillsätt
majs och röd paprika och de brynta kycklingbitarna.
Lägg till ca 1 l buljong i rätten. Täck med lock och tillaga i 200 °C i ca 30 minuter.
Strö över lite hackade örter före serveringen.



Välkommen att prova!

Välkomsterbjudandet förlängt!

Gäller även vecka 10!

Seminar 2012

Några bilder från helgens konferens!


Vi hälsas välkomna till Slagthuset i Malmö av 2 EcoPure flaskor
Ser ni röda mattan i bakgrunden?

Karsten Kroman visar några recept, andvändbara till Påsk!

En EXTRA dörrlott lottas ut.
Någon har bjudit med sin man som fått det märkta locket
Han vinner........
en produkt av varje i nya sortementet.
Värde 50000:-

Många nedräkningar och hedringar för utförda prestationer.
Här är Ingela och Marlene i Sverges topp försäljning februari 2012

1:a i Danmark, Norge och Sverge! Simply the BEST!

Flera extra dörrlotter. Alla kollar sina lotter. Vem ska vinna kastrullerna?

Årets teamledare 2011!

Simpley the best!

Fler hedringar!

Uppdukat för POdrink

Marie Nilsson (ny teamledare)
Kent Andersson (som delat med sig av TLjobbet)
Joakim Nissen (Sveriges Regionalchef)

Under middagen fortsätter hedringarna.


Vivianne hedras för 35 år i Tupperware och beundrar sitt pärlsmycke tillsammans med med Margreth

Tupperware Nordic´s Försäljningsdirektör Kicki Watkinsson pratar glatt med Vivianne, Kenneth och Märthy under middagen.

Birkas 3 Vanguardteamledare 2011.
Kent Andersson, Ingela ohlsson och Vivianne Larsson.
Och så blev det en ny dag med nya hedringar, information och inspiration på söndagen.

Kent Top 5 i Sverge i rekrytering 2011

Ojojoj....mycket nu

Just hemkommen från Seminar i Malmö bubblar vi över av allt vi upplevt och fått reda på.
Jag lovar att återkomma med rapport om allt när jag lyckats smälta det.
Här är bordet med alla nyheter som kommer i nya vår och sommarmagasinet.
Vill du handla förmånligt så kom på ReleaseParty i vecka 10.
De flesta konsulenter i Norden håller minst ett sådant party, annars hör du av dig till oss.

Fortsättning följer.......


Lugn och fin.

Jag vet att många står på tåspetsarna och väntar på att få höra om Tupperwares nya vårmagasin och om allt annat som är på G.
Vi har nu kommit till halvtid i konferensen och har många kort i kameran.
Vi återkommer fram mot kvällen.
Nu blir det hotellfrukost!

RSS 2.0