Matiga våfflor med ädelost 9

Matiga våfflor med ädelost

 

Du behöver:

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 4 ägg
  • 200 g ädelost
  • 6 dl vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • ev. 1 dl hackade färska örter som basilika, bladpersilja, timjan
  • salt + nymalen svartpeppar
  • 2-3 msk smör eller olja till stekning

Gör så här:

Vispa smör och ägg till skumm.

Smula ner osten och vispa vidare tills det blivit en jämn smet.

Rör ner vetemjölet och sedan mjölken.

Blanda slutligen ner de hackade örterna, salt och peppar.  class=

Låt smeten stå och svälla en liten stund.

Grädda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0