Aunt Barbara!


It is Magic!


Croissant Maker

Kolla in filmen!
Croissant makern har fler användningsområden än man kan tro

Lax och potatisgratäng

Lax och potatisgratäng
ca 8 större potatisar
400 g färsk lax
3 dl grädde
1 brk creme bonjour couisine med vitlök och örter
salt, citronpeppar
Gör så här
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och skiva potatisen.
Lägg den skivade potatisen i en kastrull med vatten som du har kokat upp och låt koka i ca 5 minuter.
Skiva laxen i tunna skivor eller hacka den i mindre bitar.
Blanda grädden och creme bonjour. 
Varva potatis, lax och krydda mellan varven.
Ställ in i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
Strö över riven ost efter 20 minuter och ställ tillbaka i ugnen igen! 
Prova med en potatisnål om potatisen är klar annars låter du gratängen stå inne en liten stund till!

Optimum VIP-gåva

Just nu som VIPgåva till dig som ät VIPvärd/värdinna och har din andra demo för året

Längtar till Jubilee

Att delta på Jubilee är en obeskrivbar upplevelse.
Här tycker jag att "" har lyckats bra med att beskriva det.

Muffins och glasyr


Fina, söta, festliga muffins – här är två recept som kan användas till sommarens
fester – dekorera dem som du vill och ta med dem när du är ute på språng med
hjälp av Avanti Rund Kombilett.

Chokladmuffins
14 st.

Smet
165 g mjöl
1 tsk bakpulver
30 g kakao
220 g socker
2 ägg 
1,7 dl mjölk
125 g smält smör

Glasyr
4,5 dl florsocker
1,25 dl kakao
1½ tsk vaniljsocker
0,6 dl uppvärmd mjölk
90 g mjukt smör

  1. Förvärm ugnen till 180 °C.
  2. Blanda mjöl, bakpulver och kakao i Quick Chef III. Tillsätt socker, ägg, mjölk och smör. Rör tills smeten är jämn.
  3. Fördela smeten i 2 Silikonform 7 Muffins och baka i cirka 20 minuter eller tills man kan sticka en baksticka i mitten av en muffins, utan att smeten fastnar.
  4. Rengör Quick Chef III och lägg i ingredienserna till glasyren. Rör runt tills glasyren är jämn. Häll upp i BtB Squeeze-It och dekorera muffinsen när de har kallnat.

Kokosmuffins
14 st.

Smet
80 g mjukt smör
130 g socker
1 ägg + 1 äggvita
1 tsk vaniljsocker
110 g mjöl
1 tsk bakpulver
¼ tsk salt
20 g kokosfrön
1 dl mjölk

Glasyr
250 g florsocker
80 g mycket mjukt smör
125 g cream cheese
Saft från ½ apelsin

  1. Förvärm ugnen till 175 °C.
  2. Rör smör och socker vitt i Quick Chef III.
    Tillsätt ägg, äggvitor samt vaniljsocker och rör igen.
  3. Tilsæt æg, æggehvide og vanillesukker og rør igen
  4. Tillsätt mjöl, bakpulver, salt, kokosfrön samt mjölk och rör tills smeten är jämn.
  5. Fördela smeten i 2 Silikonform 7 Muffins och baka i cirka 20 minuter eller tills man kan sticka en baksticka i mitten av en muffins, utan att smeten fastnar.
  6. Rengör Quick Chef III och lägg i ingredienserna till glasyren. Rör runt tills glasyren är jämn. Häll upp i BtB Squeeze-It och dekorera muffinsen när de har kallnat.

Jubilee 1001

Längtar till Jubilee!
Här är teamat 1001

Ser ni Kent?

Grease lightning


Nu jobbar vi på Jubilee!
Årets tema är GREASE
Så här såg vi ut då temat var 50-tal

Gunnar, Malin-sofie, Kenneth och Vivianne!

Ultra 21


Numera heter motsvarande produkt UltraPro men fungerar på samma sätt.

Lock in Freshness


Gammal information men samma sak gäller fortfarande förutom tackgåvan som är utbytt.

Chokladcroissanter

8 stycken
1 rulle smördeg
8 bitar marabou mörk choklad av en 100 g chokladkaka
1 ägg
25 g mörk choklad

Gör så här
1. Rulla ut smördegen och lägg den över Croissanmakern.  Lägg en chokladbit på den breda delen.
2. Rulla ihop från den breda sidan och lägg croissanterna med skarven ner. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 10 minuter till gyllene färg.
3. Smält chokladen över vattenbad. Ringla smält choklad över croissanterna. Ät dem varma.

Mango Daiquiri

Ingredienser

½ färsk mango
4-6 cl Havanna Club (ljus rom)
Citronsaft
Sockervatten
Krossad is

Fyll ett cocktailglas med krossad is.

Mixa mango, rom, citronsaft och sockervatten i SmoothChopper.

Häll över den krossade isen.


Välkommen Maria

Vi gratulerar Maria till att ha rekryterat även idag.

Välkommen Maria till Team Gravity och till Tupperware!

Campelsindrink

Ingredienser

0,2 dl campari bitter
Rikligt med is
3 dl apelsinjuice
2-3 dl tonic water
4 tunna apelsinskivor
4 blad citronmeliss

Gör så här

Fördela camparin i 4 glas och häll på mycket is.
Häll sedan i juicen och vattnet.
Trä en apelsinskiva och melissbladet på små smala träspett, typ tandpetare och lägg pinnarna över glasen.

Välkommen Sandra

Grattis Maria till rekryten!

och välkommen till Team Gravity och till Tupperware Sandra!

Bra erbjudande kan bli bättre

Vi har ett riktigt bra erbjudande på UltraPro Grillfat med lock i denna vecka
Jag ska ge er ett riktigt bra tips!
Be att få köpa 2 liters behållaren som "reservdel"
Då betalar du just nu 919:- för detta:
och det är värt varenda krona det lovar jag er.

Team Z

Lulu har ju bildat Team Z och detta brev skrev hon för att informera Team Z´s konsulenter.

TEAM Z

Mitt namn är Lulu Zetterqvist! Jag vill välkomna mina konsulenter: Tessan, Angelica, Christina, Christin och Connie till mitt team som jag döpt till: TEAM Z. Som ni säkert redan har hört så är det jag som är er nya teamledare, from idag eller egentligen redan igår. Alla ni har ju från början tillhört Team Gravity, som leds av Kent & Gunila, en del kortare och en del längre tid. Kent har delat med sig av teamledarjobbet till mig och därför skriver jag detta brev till er.

Jag, Kent & Gunila kommer även fortsättningsvis jobba tight tillsammans – vi tror att alla har mycket att lära av varandra och att vi alla tjänar på att samarbeta – såväl konsulenter som teamledare så det kommer inte att vara någon jättestor förändring för er. Ni som har tillhört Team Gravity lite längre vet ju alla att den erfarenhet som de två besitter är ovärderlig för oss alla JJJ. Vi kommer att ha våra teammöten tillsammans, närmast är det den 8/6 kl.19.00 hemma hos Kent & Gunila – grillkväll med respektive. Även säljmöten kommer att ske i samordnad form.

Mitt jobb som teamledare är att hjälpa och stötta er så gott jag kan i ert arbete. Jag finns tillgänglig på telefon (framförallt mobilen) & mail, då jag arbetar 75 % på Rejmyre Gestgifveri, är det inte säkert att jag kan svara direkt, men jag kommer att ringa upp så fort jag får tillfälle, är det något akut går det som sagt bra att fortfarande ringa till Kent & Gunila.

Varje vecka så har vi telefontid, där ni rapporterar er rad för mig och jag berättar nyheter som jag fått veta under veckan, ni ställer frågor om det är något ni undrar över m.m. Telefontiden kommer att vara på söndagar från kl.19.00  – Tessan 19.00, Angelica 19.15, Christina 19.30, Christin 19.45 och Connie 20.00. Det är tänkt att varje telefontid skall vara 15 min, de första gångerna det ju vara så att det tar lite längre tid för oss… J Har man inte möjlighet att ringa kan man maila, messa eller skicka ett meddelande på FB, för er som har det. Alla nödvändig information finns längst ner. Har ni frågor, funderingar eller bara är mer nyfikna på vem jag är slå en signal.

Som ni säkert alla har sett så är det FREEBAG v.21-22, vilket betyder att alla som vill prova jobbet, börjar tjäna pengar direkt. I vanliga fall måste man ju ”betala av” väskan med 3600:- innan man själv tjänar pengar, däremot måste de fortfarande sälja för 3600:- inom 4 veckor. Så välkomna att höra av er med namnförslag, om det är så att ni tror att någon av era vänner skulle vara intresserade av att prova jobbet! Som precis nystartat team behöver vi självklart fler arbetskamrater.

Fokus just nu: avhålla bokade demon i veckan –storvecka som det är. Nästa vecka, v.22 kan man ju få den nya termosen om man har hemmademo OBS! endast hemmademo och till sist men inte minst att datera till v.24 – den vecka som Tupperware verkligen fyller 50 år!!! Detta vill ni inte missa och inte era värdinnor heller!

Jag tänkte inte bli så gräsligt långrandig, men har kanske redan passerat den gränsen J…, så här första gången men vill återigen passa på att VÄLKOMNA er till TEAM Z, ser fram emot att få jobba tillsammans! Jag vill till sist dela med mig av något som jag tycker är jätteviktigt när man arbetar!!!


GLÖM INTE ATT HA KUL PÅ JOBBET - OM NI HAR KUL KOMMER ERA GÄSTER & VÄRDINNOR OCKSÅ HA KUL OCH DET KOMMER ATT GYNNA BÅDA PARTER JAG LOVAR!!!

LYCKA TILL!

Kramar Lulu

Mail: [email protected]

Hemsida: http://www.luluzetterqvist.n.nu – min hemsida, där det finns lite recept m.m

https://www.facebook.c­om/lulu.zetterqvist - min personliga FB sida

https://www.facebook.com/Tupperwareluluz - en sida om Tupperware på FB

http://teamgravity.blogg.se – Team Gravity’s blogg – recept, demotips och mycket annat matnyttigt, m.m


Välkommen Ann

Vi hälsar Ann Välkommen till Team Gravity och till Tupperware

Ananaspaj

Snabb och enkel:
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver
150 g smör

1 burk krossad ananas
2 dl creme fraishe
2 tsk vaniljsocker

Blanda de torra ingredienserna till pajdegen, smält smöret och blanda ner det.
Tryck ut degen i en pajform
Blanda ingedienserna till fyllningen och häll det i pajskalet.
Grädda i 200 graders ugn tills det blir lite färg
Ät med vaniljsås, glass eller grädde

Free


För att så många som möjligt ska kunna vara med och fira Tupperware Sveriges 50 år så erbjuder vi dig som provar jobbet just nu något extra.
Hör med din konsulent så får du veta mer

Välkommen Pernilla!

Vi hälsar Pernilla Välkommen till Tupperware och till Team Gravity!

Välkommen Billy!

Vi gratulerar Jenny som rekryterat

och hälsar Billy välkommen till Tupperware och till Team Gravity!

Team Z

Vi gratulerar Lulu till beslutet att prova jobbet som teamledare.
Hennes team kommer att heta Team Z

Cooking by Tupperware

Nytt magsin med specialprodukter.
Den innehåller nästan bara mina favoriter
Kolla in HÄR

Allegra


Tänk er dessa i Svart och vitt........

Inom kort har vi konsulenter det.

Smootie

Mixa en banan som varit frusen

Häll i en näve frysta mangobitar, en halv påse med babyspenat

Blanda ner 1 dl kallt  grönt-te och 1dl mjölk

 


T-Chef series


COUSCOUSSALLAD 4 – 6 pers

Nu har vi fått nya recept från olika håll så nu provar vi lite nya maträtter.

Igår blev det Karrekotletter kryddade med Sambal oilek och jägarkrydda på UltraPro Grillfat och till det Couscoussallad som vi fått receptet på från Ulrika.

Det blev kanongott och det jag gillar allra bäst, det var jätteenkelt!

 

COUSCOUSSALLAD 4 – 6 pers, buffé  12 pers

 

3,5 DL COUSCOUS + 4 DL VATTEN

0,5 DL LIME- ELLER CITRONSAFT

SALT OCH SVARTPEPPAR

 

3 TOMATER

1 GUL PAPRIKA

1 DL BREDBLADIG PERSILJA

1 DL FÄRSKA  MYNTABLAD

1 RÖDLÖK

0,5 DL OLIVOLJA

 

Häll couscous i EasyRice med vattnet.Sätt på lock och tillaga i mikrovågs-

ugn i ca 3 min.på 800 W.

 

Häll lime- eller citronsaft över couscousen när den är färdig.

Rör om och krydda med salt och peppar.

 

Dela tomaterna och ta bort kärnorna. Hacka tomater tillsammans med

paprika,persilja,mynta och rödlök i Quick Chef lll, alt Smooth choppern.

 

Blanda de hackade grönsakerna med olivolja i couscousen och låt salladen

stå en stund före serveringen,så att alla smaker hinner blandas.

Använd salladen som tillbehör till olika typer av kött,fågel eller fisk.

Du kan t.ex. laga en härlig ugnsstekt kyckling i UltraPro.

 

Tips: Kan också tillagas med ris, mathavre(glutenfritt) eller bulgur.

Koka då riset enligt anvisningarna på förpackningen.


Let´s Party


Hajjar ru?


Team utmaning

Hallå alla konsulenter i Team Gravity!
Ni har väl inte glömt utmaningen om att få "handla i Tupperheaven" för ditt demosnitt.
Den som säljer mest i veckorna 14-21 får handla i Tupperwarerummet för sitt demosnitt.
Vem ska det bli?

O.B.S. Mannen på bilden ingår inte!

Dop för prinsessan Estelle!


Fetaostmousse

150 g fetaost
1 1/2 dl matyoghurt
Mosaförst fetaosten i SmootChopper monterad med knivarna,
Blanda sedan med yoghurten.
Den smakar underbart till en het pastasallad eller till grillat.


TChef Series by Tupperware


Grattis Lulu!

Välkommen till Tupperware och Team Gravity Connie!


Reseberättelse dag 4

Onsdagen började som vanligt med kaffe på balkongen.
Iförda våra nya tröjor (som visade sig vara svarta piké skjortor med 50 års logga och inte vita polotröjor)
gick vi mot entren där bussen skulle hämta upp oss.
2 bussar stod och väntade liksom 4 "state trooper"
Polisbilar som med blåljusen på lotsade oss fram i trafiken mot huvudkontoret.
Vi var ju VIP gäster och kunde ju inte bli stående vid rödljus utan fick fri lejd genom hela staden, vi åkte mot rött ljus flera gånger medan 100 tals bilar stod stilla bakom dessa bilar för att släppa fram våra bussar.
Svårt att beskriva men särskilt männen i bussen använde flitigt sina kameror och filmade, stämningen var hög och vår guide var imponerad och sa att han alltid skulle tänka på denna färd då han använde sina Tupperwareburkar i fortsättningen.

Vi fick ett varmt välkomnande med röda mattan och allt.
Tal av Simon och Carl

Fontänceremoni!
Vänskapens fontän där det finns vatten från alla som besökt huvudkontoret

Vi häller i vårt medhavda vatten.

Hämtar vatten för att ta med oss hem.

Kastar i lyckomyntet och gör vår önskning.

Börjar vår rundtur i det nybyggda Confidence Center.

Den första maskinen och den första demo väskan.

Tupperware Brands har många olika företag, inte bara plast.

och i många länder världen över

Gamla godingar

Kent kollade naturligtvis in porslinsdamerna, han har ingen av dessa 3.

Rick Goings var inte på sitt kontor så jag passade på att prova hans kontorsstol.
Den var helt OK!

Vi tog en promenad genom parken, och där har Nodic planterat ett träd

och där är namn på de som "gjorde något någongång"
Ser ni mitt namn?
Vi fick se massor om hur Tupperware utvecklar nya produkter men fick inte ta några kort där

Här är en man som jobbat i många år och varit med om att ta fram nya prototyper genom att svarva dem i trä.
Forskning sker på många områden och behöver man skicka ut saker i rymden så behöver de förpackas väl.

Då skickar man det i en Tupperware burk. Denna har varit i rymden och vänt.

Sen fick vi en lunchväska och välja på mer shopping på ett annat köpcentrum eller relax on beach, Vi tog med oss väskan hem till altanen och vilade oss iform för kvällen.
Ny busstur

Här skulle vi äta

Dagens meny!


Sedan gick vi och såg en fantastisk föreställning på Cirque du solei.
http://www.cirquedusoleil.com/en/home.aspx#/en/home/shows/details/lanouba.aspx
Och kan ni tänka er? Det blir ännu bättre!!!!!!

Reseberättelse dag 3

Här går det i ett.
Vi har nog fått ordning på tidsskillnaden och sovit ifatt har dessutom rekryterat lite i veckan, ska lägga in spurten i helgen. Men nu måste jag ju fortsätta med reseberättelsen från vår PO-resa.
Dag 3 började som vanligt i gryningen.
Kent bryggde lite kaffe och jag satt och mornade mig på vår altan med utsikt över lilla poolen
Den vita byggnaden är omklädningsrum och till vänster om det finns en "Disigned smoking area"
och ännu längre till vänster finns bubbelpoolen och bakom den tennisbanorna.

Efter frukost hade vi lite konferens.
Vi fick veta lite om sommaren och om födelseveckan (vecka 24) och den får ni inte missa.


Sedan blev det dags för förmiddagsfika, på kalas har man roliga hattar på huvudet. Eller hur?


Naturligtvis var det bordsgåva vi borden även vid fikat

Kaffe och tårta.


och fin utsikt.
Kent vill ha likadana svanar på taket hemma som på hotellet på andra sidan sjön.

Top 3 vanguard försäljning, 2 norskor och en danska.
Vinnaren blev Siv-Anita som fick 3000$ att shoppa för och en personlig shopper samt speciallunch.


Vi andra fick lunch på beachen.

10 "dörrlotter" lottades ut

Buffe med grillade grönsaker, kycklingklubbor och revbensspjäll, couscoussallad och macaroni and cheese

och efterrätt

Syns det att det är Musse Pigg strössel på chokladkakan?

Sedan en tur till Orlando Premium Outlet. Jag har aldrig sett så många butiker.

Tur att vi fick karta med oss.
Jag handlade lite till barnbarnen i butik nr. 95, Disney Character Warehouse, tog en kaffe på nr. 36 Starbucks Coffee, och var inne och tittade och provde i ett otal butiker.
Bussen körde oss hem för ett ombyte till kvällens galamiddag.

Kornelia, Kent, Therese, Camilla och Monica redo för galamiddag.

Siv- Anita och Sturla hade haft en fantastisk shopingtur och anlände tillsammans med askungen till balen.


fint dukat bord med askungens vagn

och glasskon. Ser du Malin att smörklickarna hade formats som Musse Pigg?

Blir det något gott måntro?

Det var GOTT!
Sedan busstur igen till EPCOT Center för dessert och ljus och ljudshow

Det finns ju inga bilder i världen som kan beskriva ett fyrverkeri.
Tänk er dessutom bästa VIPplatsena, ett glas champange i handen och alla tänkbara efterrätter och bakelser.
How could it be better???


Erbjudande i "Willing to Win" klubben

I team Gravity är vi 7 konsulenter som är medlemmar i "Willing to Win" klubben.
Vi har ett speciellt erbjudande som vi kan ge er i två veckor framöver.
Fråga gärna din egen konsulent om hen är med i klubben och om du kan få köpa produkter lite billigare.
Är din konsulent inte medlem så kan du hjälpa till med den saken.
Fram t.o.m i övermorgon får du dessa som tack för att du hjälper till med det.
Fråga din konsulent redan nu!
Är medlemsskapet redan fixat kan du ändå få termosen och sandwichboxen om du hjälper till att uppgradera medlemsskapet.

Välkommen Christin!


Välkommen till Tupperware och till Team Gravity Christin
och Grattis Tessan!

Välkommen Cecilia


Välkommen till Tupperware Cecilia och Grattis Jenny till "rekryten"

Välkommen Sofia!


Välkommen till Tupperware och Team Gravity Sofia

De kan bli dina!


Välkomstgåva v 19!

Reseberättelse Dag 2 Dinner with the STARS

Vi blev hämtade med buss vid hotellet för färd till Disney´s Hollywood Studio Backstage för "Dinner with the STARS"
Vi stannade vid grindar där det var vakter, bommar och mycket noga koll för att komma in. Vi åker på bakgator i ett industriområde, mellan magasin och det är verkligen baksidan vi är på. Bussen stannar och vi får gå av, vi möts av bistra poliser som visiterar oss. Alla fack i handväskan måste öppnas och visas upp. Vi går upp för en ramp och kommer in i en lagerlokal där det finns massor av rekvisita som används vid filminspelningar utmed väggarna och på övervåningen.

Mitt i lokalen är det dukat för vår middag.

Det finns en scen och där ska vi bli fotograferade med "stjärnorna"

Musse Pigg, Kent Andersson och Mimmi Pigg

Det är jag i mitten
Sedan gick vi för att leta upp våra platser vid borden.

Vårt bord

Min plats

Menyn

Underbart god förrätt

Hallon och Champange vinägrett det är mumma det!

Vilket kött! Den kocken kunde steka kött!

Den vita grädden syns inte på den vita tallriken.
Till det hade vi "open bar".

Våra glada norska bordsgrannar.

Linn har 9 team och ca 100 konsulenter i sitt Goldteam, Kent försöker lära sig så mycket som möjligt av henne.

Sedan kom det fler stjärnor på besök.
Många underbara minnen rikare och mätta och belåtna åkte vi hem för att sova inför morgondagens konferens.
How can it be even better?


Teammöte

Team Gravity har just haft teammöte.

Vi visade och berättade om resan vi just varit på. Här är sakerna vi fick som gåvor under våra dagar i Orlando.

Nedräkningar och hedringar.

Berättade om de gåvor och erbjudanden som gäller närmaste tiden.

Pratade rekrytering och välkomstgåvor. Världens bästa jobb.

Smååt lite under mötet och avslutade med fika och peptalk.
Jag har sällan sett tjejerna så peppade!

Reseberättelse Dag 2 FM

Den andra dagen i Orlando började riktigt hemskt men slutade desto bättre.
Kent vaknade tidigt och gick upp för att brygga kaffe

Jag var MYCKET trött men lyckades komma ur sängen för att göra ett toalettbesök och gick i halvdvala ut i tvättrummet med sikte på den stängda toalettdörren. Ögonen var väl inte riktigt öppna ännu men plötsligt såg jag något stort hemskt komma mot mig, jag försökte stanna upp och gav till ett skrik så Kent undrade vad som hände. Men då hade jag upptäckt att det var en stora spegeln på toadörren och att det var min spegelbild i den.
Det var en hemsk upplevelse!
Nyduchade gick vi mot frukostbuffén.

Mycket frukt, mjölk och flingor olika söta muffins och underbara wienerbröd, vitt bröd med sylt till fanns det att välja på samt äggröra klyftpotatis och stekt kassler.
Vi hade fått välja mellan att besöka Disney´s Animal Kingdom eller SeaWorld och vi hade valt SeaWorld så vår buss tog oss dit.
Vid entren blev vi visiterade,  fick visa legitimation och lämna fingeravtryck.
Det kändes märkligt och Kent var orolig eftersom han på biljetten hade blivit omdöpt till Keri.


Här ser ni Keri Andersson.

Vi tog ett program för att se när de olika föreställningarna var och började med att gå till delfinerna där det verkligen var show med trapetskonstnärer fåglar musik och många duktiga människor bland delfinerna som gjorde konster.
En obeskrivbar upplevelse, tyvärr har vi inga bilder på delfinshowen då kameran strejkade just då men vi har blivit lovade bilder från våra resekamrater så ni kanske får se det senare.
Vi kollade på alla planteringar som bestod av många av våra krukväxter som tydligen mår mycket bra att växa utomhus.

Sedan var det dags för Späckhuggarshowen.
Vi var inte ensamma där, dessa satt till höger om oss.

Mäktiga djur men svåra att få på bild, vi har massor med kort på "plask"

Vi strövade sedan runt i parken och kollade solande sälar

Kollade delfinerna under vattennivån.

Dessutom gick vi genom en tunnel där hajar av olika slag simmade bredvid och över oss.
En otäck känsla när en haj med stora ögon förföljer på sidan om en längre sträcka.
Vi åt dessutom lunch på en Pizza och Pasta buffé restaurang tillsammans med Ann och Micke.
Efter 6 timmars strövande i parken känndes det ok att återvända med bussen för att klä om till middagen.
Fortsättning följer......

Reseberättelse. Dag 1

Nu ska vi se om vi äntligen har lyckats landa i vardagen så att vi kan se nyktert på alla otroliga upplevelser vi varit med om på vår PO-resa till Orlando, Florida, USA
Söndagen startade klockan 04.00 med att vår chafför anlände och packade in oss och packningen i bilen för färd till Arlanda. Tack för skjutsen Janne!

Vi gick in och stötte genast på Monica Guertelschmid och straxt efter Kicki och Stefan Watkinsson.
Det känndes tryggt för två lite ovana resenärer att ha dessa globetrotter i närheten.
Vi åt lite frukost (vilka hutlösa priser det är på Arlanda, över 300 spänn för kaffe och macka)

Sen lyfte vi,

mellanlandade i New York

där vi tog en hamburgare på Wendys

Flög vidare till Orlando och hämtades av Tupperware för vidare transport till hotellet.

och VILKET hotell!
http://sv.hotels.com/ho109542/disney-s-yacht-club-resort-lake-buena-vista-usa/
och VILKET rum.



och fint vikta handdukar överallt

Musse Pigg på sängen

En svan i tvättrummet, nästa dag var det en elefant.

mellan tvättställen

över tvättstället

i badrummet

på badkarskanten

t.om. på den offentliga toaletten på hotellet

Vi gick till en enkel glassbar på hotellet för att äta lite mat
Kent och Monica åt Turkeyburger och jag tog en grilled roast beef sandwich.
Sen kröp vi ner för en god natts sömn.
Fortsättning följer.........

Dåligt med uppdatering

Vi får vara med om så många upplevelser att vi inte ens hinner med att uppdatera här.

Morgonen idag började med poliseskort till huvudkontoret. Det ska jag berätta mer om när jag hunnit ifatt med att smälta allt. Efter det besöket fick vi välja mellan shopping eller relax at the beach. Vi valde att sova middag och tur var väl det. Hade vi handlat mer hade packningen definitivt gått åt skogen nu. Nyss packade Kent våra väskor och det var också en upplevelse att se. Det flög plastburkar åt alla håll och han fräste "dom ger bort alldeles för mycket!"
Nu ska vi sova en stund för direkt efter frukost åker vi till flygplatsen.
På fredag kommer vi hem och då har vi äntligen vår bil med oss!

BeachParty!


Till förmiddagsfika blev det tårta på stranden.


Hårt schema

Det är svårt att hinna uppdatera från vår konferens.
Schemat går i ett och upplevelserna avlöser varandra.
Vi får rapportera i efterhand då vi kommit hem och sovit ifatt.
Dagen började i ottan och tillbringades till största delen på Sea world bland hajar, delfiner och späckhuggare.
Middagen åts "backstage" Hollywodd studio och vi har träffat Musse Pigg med flera och blivit fotograferade tillsammans med dem.
Nu ska vi sova för att vara alerta på konferensen klockan 9.00 imorgon.

RSS 2.0