Kaffets dag

Idag är det kaffets dag.
Naturligtvis firar vi det med en riktigt god kopp kaffe.
Hur vill du ha ditt kaffe?
Själv vill jag ha det svart, starkt och varmt. Bara kaffe, mycket och ofta.
Vanligt bryggkaffe och ingen kan brygga kaffe som Kent enligt mig.
Förutom en Kent som brygger kaffet behöver man en kaffebryggare av god kvalite, 84 grader är den perfekta temperaturen för att kaffet ska bli riktigt gott. En tät kaffeburk som bevarar aromen, redan efter en vecka är kaffet i ett öppnat paket förstört om man inte häller över det i en burk som är riktigt tät. Brygger man för små mängder blir det inte bra utan minst 8 koppar och då kräs det ju en riktigt bra termos för att det ska bevaras varmt.
Just den här veckan har vi en on-the-go mugg som vi säljer bara just nu och Tupperware Nordic skänker pengar till forskning om bröstcancer. Ju fler vi säljer ju mer pengar till forskningen.
 
 

ROSA VECKAN I TUPPERWARE

Även i år samlar vi in pengar till The Breast Cancer Research Foundation i Tupperware Nordic.
Hjälp oss att hjälpa genom att köpa den praktiska muggen till dina varma eller kalla drycker som du vill ta med dig. Den är ju som alla Tupperwares produkter fri från hormonstörande ämnen.
Det finns forskare som anser att vår användning av petflaskor är den enskilt största anledningen till ökningen av bröstcancer. Jag har inte kunskap att avgöra om de har rätt eller inte men att det ökar risken när man återanvänder en engångsflaska är ju alla ense om.
Köp en till dig själv och ge bort muggar till dem du är rädd om.
Du hittar din närmaste konsulent genom att gå in på www.tupperware.se eller sänder ett meddelande till mig så hjälper jag dig.
team.gravity@hotmail.se
0706810329

 

Produktkurs

Idag har vi varit på produktkurs.
Line Moes höll en jättebra utbildning om Tupperwares olika produkter som är till mikrovågsugn.
Line jobbar på produktavdelningen i Köpenhamn sedan 13 år och jobbar med aktiviteter och erbjudanden samt är delaktig i att utforma magasinet. Just nu jobbar de med att ta fram det andra magasinet för 2016.
Vi fick möjlighet att framföra önskemål och åsikter, kanske kommer just mina förslag med.
Vi som jobbar för Tupperware har gratis säljutbildning och detta var en riktigt bra utbildning.
Även om jag har jobbat många år i Tupperware och gått många utbildningar så lärde jag mig nytt idag också.
Team har gjort en stor undersökning i många olika länder om hur många som använder sin mikro och vad man använder den till och Line redovisade vad de fått fram om vad vi i Sverige använder den till. Jag blev mycket förvånad över hur få som lagar mat i sin mikro, bara 16%, och jag har funderat på varför.
Jag hör ibland folk som tror att det är onyttigt att laga mat i mikron de har hört skrönor om att den blir giftig och att all näring försvinner. Ibland tror de på en "vetenskaplig underskning" där ryska forskare kom fram till att det var skadligt för hälsan och som gjorde att mikrovågsugnar förbjöds i Ryssland 1976. Det var samtidigt som jeans förbjöds där eftersom det skulle leda till ryssarnas förfall.
Varför tror vi på den om mikro när ingen tror att jeans är skadligt? Det finns ingen annan forskning som stöder den från 70-talet utan tvärtom visar de allra flesta på att näringen bevaras mycket bättre samt att det blir btydligt mindre bakterier i maten.
Naturligtvis kan man genom att tillaga maten fel förstöra den men det kan man ju göra genom alla andra tillagningsmetoder också. Överkokar jag mina grönsaker i kastrullen så blir den ju varken god, vacker eller nyttig.
Är det någon som vill lära sig mer om hur man får största möjliga nytta av sin mikro så kommer jag gärna att hålla mikrodemo nu när jag kan ännu mer om våra mikroprodukter.
 
 
 
.
 
 
 

Petit

Nu är de äntligen här.
Finns att beställa fram till söndag.
 
 

Tryckkokare

Nu finns Tupperwares tryckkokare i sortimentet.
Tidigare har den bara gått att köpa vid något enstaka tillfälle och konsulenter och värdinnor har kunnat få den.
Vi är många som har provat den och den har blivit en riktig favorit för de flesta av oss.
Att få riktiga långkok klara på en liten stund och riktigt mört kött i grytorna på bara 30 minuter är helt fantastiskt tycker jag.
Mest imponerad är jag nog av risotton som är så enkel att göra.
 Just nu har vi ett erbjudande till alla som blir våra kollegor,
Hör av dig till mig eller någon annan konsulent så får du veta mer.

RSS 2.0