Kollegor sökes!


Nya startväskans innehåll!

Microfiber duk till badrummet

Varje onsdag kommer det Tupperwareleverans.
Nästan varje onsdag är det massa produkter och kampanjvaror till oss.
Idag var det jättefina 2 stora badlakan i läcker rosa farg.
De är från Orlandokampanjen.
Så var det  microfiberdukar för rengöring av badrummet.
De var från dateringskampanjen till Big Weeks.
Undrar om det var en pik?
Nu är iallafall badrummet nystädat och OJ vad handfatet glänser!

Mariabullar till alla "Marior" som har namnsdag idag.

Ingredienser

Mördeg:
1 1/4 - 1 1/2 dl vetemjöl
2 msk strösocker
50 g smör eller margarin

Petit-chou-deg:
3 dl vatten
100 g smör eller margarin
2 dl vetemjöl
3 ägg

Fyllning:
2 gelatinblad
2 dl mjölk eller mellangrädde
2 äggulor
2 tsk strösocker
2 tsk potatismjöl
2 dl vispgrädde
2 - 3 tsk vaniljsocker

Garnering:
Strösocker

Gör så här

Börja med mördegen. Hacka snabbt samman mjöl, socker och matfett i QuickChef III. Sätt på locket och sätt in den i kylen.
Sätt ugnen på 200 grader.

Gör petit-chou-degen: Koka upp vatten och matfett i en kastrull. Tillsätt mjölet. Koka massan tills den släpper kastrullens botten och kant. Ta kastrullen från värmen. Låt massan svalna något.

Tillsätt 2 ägg, ett i taget, i massan. Rör kraftigt mellan varje ägg. Vispa upp det tredje ägget. Tillsätt det, lite i taget, tills smeten är lagom fast.

Klicka, med hjälp av en matsked, ut 15 runda bollar på en bakunderlaget på plåt.

Kavla ut mördegen. Ta med mått ut 15 kakor. Lägg dem ovanpå petit-chou-bollarna.

Grädda bullarna mitt i ugnen ca 25 minuter. Mördegen ska se ojämn ut. Låt dem kallna på galler.

Gör fyllningen: Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Blanda mjölk eller grädde, äggulor, socker och potatismjöl i en kastrull. Sjud blandningen på svag värme under vispning tills den tjocknar.

Ta upp gelatinbladen. Låt dem smälta i den varma krämen. Låt krämen svalna, men inte stelna. Rör i den då och då.

Vispa grädden fast och vänd ner den i krämen. Smaksatt krämen med vaniljsocker. Gör ett snitt i botten på gullarna. Spritsa in krämen. Strö lite socker över bullarna.

vecka 9

Ny vecka.
Ny period.
Nya erbjudanden!
http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2012/Tryksacker/1209023/

Citat

Lånar ett citat från Stein-Ove Fenne, Vise president i Tupperware
Success is not by chance, but by choice...
People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it...
I'M POSSIBLE :)


Green Good Design


Klicka här för att kunna se filmen

Vecka 8

Här är det sportlov och extra bra erbjudanden i Tupperware:
Dubbel tackgåva till värdinnan t ex välja produkter för 700:-.
Sista veckan som man har möjlighet att köpa kvartetter
och Kaffeset med Multikannor och mjölkskummare
och mycket mer.
Vi jobbar oss till en mycket efterfrågad produkt, Äggbox

Grundkurs igår

Vi hade en grunkurs i Team Gravitys högkvarter igår.
Varje grundkurs blir olik den andra även om jag har ett manus som jag till större delen följer.
Det beror ju på deltagarna precis som en demo beror på gästerna.
Vi återkom vid flera tillfällen till att "om man gör som Tupperware rekommenderar så blir det riktigt bra" och varje gång ledde det till att man ändå måste göra det på sitt eget sätt.
Det som är mycket viktigt är att man gör värdinneförberedelser så att värdinnan känner sig trygg och att gästerna har roligt på demon och känner att det är väl använd tid.
Här är två filmer där en person verkligen håller demo på sitt eget sätt.


Jag rekommenderar ingen att försöka härma Dixie/Kris Andersson utan gör det på ert eget sätt.

Snabbshaker

Nu har vi så många nya fina Tupperware produkter med finesser som vi demar och ger tips om.
Vi ska absolut inte glömma bort de gamla godingarna som varit storsäljare under många år.
Här kommer några nya tips på Snabbshakern

Click n´ Shake

Mars månads tackgåva: Click n´ Shake
Här finns recept.

Dubbelt upp!

Nu har vi fått ett fantastiskt erbjudande.
Vi får ge dubbla tackgåvor till värdar och värdinnor från idag och fram till den 4 mars!
Det innebär ju att jag kan ge dig min absoluta favoritprodukt i Tupperwares sortement!

men naturligtvs väljer du det du själv har mest nytta av!
Hör av dig så finner vi en tid som passar.

Fettisdagen

Har just ätit var sin god semla som levererades rakt in i köket.
Tack Tessan!

För dem som inte har samma service är Squeez-it oumbärlig idag.

Kycklinggryta med coca-cola

Ingredienser
1.5 dl coca-cola
2 msk japansk soja
3 st vitlöksklyftor, pressade
1 dl tomatpuré
1 msk whiskey
2 msk färsk timjan, finhackad
2 tsk råsocker
2 msk olivolja
1 tsk salt
Grovmalen svartpeppar
600 g kycklinglårfilé
12 st steklökar eller 1 gul lök
150 g små champinjoner

Till servering
Ris eller potatis

Gör så här

1. Blanda coca-cola, soja, vitlök, tomatpuré, whiskey, timjan, råsocker, olivolja, salt och grovmalen svartpeppar till en sås.

2. Lägg kycklinglårfiléerna i en UltraPro. Häll över såsen.

3. Skala under tiden steklökarna. Om du använder vanlig gul lök, skala den och skär den i klyftor.

4. Dela champinjonerna i halvor.

5. Lägg i lök och svamp och sätt på locket, Tillaga i 200° ugn i ca 45 minuter.


6. Servera med potatis eller ris och en sallad.



Bevara jorden!


Sommarbål

På begäran!
Ett recept från mars månads flyers 2011.
Sommarbål
ca 12 glas
1 1/2 flaska Asti Spumante (sött mousserande dessertvin
1 1/2 L mineralvatten med citrus
5 dl Ice Tea persica
1 lime
500 g färska/frysta jordgubbar eller hallon
ev, annnan frukt t ex ananas eller äpple i bitar
myntablad
isbitar

blanda Asti Spumante, mineralvatten och Ice Tea i Avantiskål 4.3 liter
Halvera limen och pressa den med Bake-to-Basic Citruspress. Tillsätt saften.
Skär jordgubbarna i skivor med U-series Universalkniv 
Tillsätt ytterligare fruktbitar om du önskar det.
Riv myntabladen grovt och tillsätt dem tillsammans med isbitar precis före servering,

VIP


Har du blivit nyinskriven i Tupperware VIP klubbeller har du redan haft 2 Tupperware demonstrationer under 2012?
Då har du fått 3 st ovala Optimum.
Här kommer mångaolika tips på vad du kan använda dom till.

Fler storlekar finns i ordinarie sortement i magasinet (se www.tupperware.se)

Build N Shape

Finns hos din tupperwarekonsulent inom kort

Till specialförsäljning vecka 9-13.

UltraPro Cocotter

Några tips till er som fått dessa som gåvor så att ni får största möjliga användning av dem.

Lasagne, snabb med kyckling

2 st
gula lökar
2 st vitlöksklyftor
400g kycklingfärs
2msk vetemjöl
2 dl vatten
1burk färdig tomatsås(400 g)
1påse babyspenat(80 g)
1 ask färska lasagneplattor(250 g)
1 pkt färdig ostsås (400 g) t.ex Kelda
50 g gorgonzols


salt+nymals svartpeppar

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Skala och hacka lök och vitlök tunt.

3. Fräs och finfördela färsen i 1 msk olja 4 min. Krydda med 1  1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Tillsätt lök och vitlök och fräs 2 min.  
4. Rör i mjöl, vatten och tomatsås. Låt puttra 
5 min. Vänd i spenaten, låt allt bli genomvarmt.

5. Täck botten med ett lager lasagne-plattor. Fördela hälften av färsen och en tredjedel av ostsåsen ovanpå. Täck med ytterligare ett lager lasagneplattor, resterande färs och en tredjedel av ostsåsen. Toppa med ett sista lager lasagneplattor, täck med ostsås
6. Grädda mitt i ugnen 20 min. Smula över gorgonzolan när 2 min av ugnstiden återstår.

Krämig linssallad på gröna linser med creme fraiche och dijonsenap

Ingredienser:
1 burk Små gröna linser, kokta
1 dl creme fraiche
2 msk dijonsenap
0,5 dl finhackad persilja
0,5 dl finstrimlad purjolök
0,5 tsk havssalt

Gör såhär:
1. Skölj linserna och låt de rinna av väl.
2. Hacka persiljan och purjolöken fint.
2. Blanda creme fraiche, dijonsenap, persilja, purjolök och salt.
3. Vänd ner linserna och rör om.

En sammanfattning över året som gick


Mer info

En av konsulenterna i Team Gravity har en hemsida där du hittar info om vad som är aktuellt i Tupperware.
kolla in Lulus sida http://www.luluzetterqvist.n.nu/erbjudanden


Gåva till alla värdinnor vecka 9-17

Click N Shake

OBS i mars kan du även få den fina grillpannan och UltraPro Grillfat finns för första gången till försäljning.

Februari ägnas åt rekrytering.

Välkommen till Tupperware och Team Gravity Natalie!

Easy Logic Rivjärn

En pedagogisk film till er värdinnor som fick det fina rivjärnet i januari,
så att ni vet hur ni ska få mycket användning för det.

MicroGourmet.


Rekryter!

Grattis Maria

Välkommen Frida!

Ugnspannkaka

Idag var jag ju ensam hemma och när det blev lunchdags blev jag sugen på pannkaka.
1 ägg
1 dl vetemjöl
2 dl mjölk
salt
Snabbshaker
EasyDelight

I med alla ingredienser i snabbshakern och skaka
Häll smeten i EasyDelight
In i micron på 500 W i 3,5 minut
Serverades med jordgubbsylt

Kurs

Idag är det utbildning i Södertälje.
Från Team Gravity är Lulu på karriärkurs och Kent på Goldteam ledarutbildning.
Jag är hemma och väntar på att få höra om allt de lärt sig.

Själv ska jag ringa några namnförslag vi fått in och fixa ett nytt vitrinskåp till de fina glasen vi jobbar oss till.

Värdinneträff

Igår var det värdinneträff för Big Week´s värdar och värdinnor.
Team Gravity hade 16 deltagare på träffen.
Vi tackar de konsulenter och värdinnor som tog sig tid och deltog.
Ni som frågade efter receptet på brödet, Här hittar ni det.
Vi hade många värdinnor på nedräkning och Carin var så nära att ta hem förstaplatsen, det skiljde bar några kronor.
Ett Extra stort tack till Maria och Åsa som rekryterade igår.

Välkomna Martin och Jane.

EasyDelight




Tyvärr finns inte denna till försäljning just nu men ni är många som fick den innan jul och många som köpt den i januari.
Här får ni en liten film som demonstrerar hur man använder den, så att jag är säker på att ni verkligen får användning av er nya praktiska EasyDelight.
Det finns faktiskt ett sätt att få tag i en EasyDelight just nu.
Om du tackar JA till att prova jobbet som Tupperwarekonsulent så får du en EasyDelight samt en MicroGourmet och en visp som välkomstgåva. OBS Gäller endast fram till söndag.


Let´s do PARTY to the TOP


Köttfärsgulasch med persilja och ciabatta

Det här behöver du:

Grön paprika

Gul lök

Nötfärs

Persilja

Potatis

Röda paprikor

Vitlöksklyftor

3 msk paprikapulver

Köttbuljong

Olja

Salt

Svartpeppar

Tomatpuré

 

Så här gör du:

 

1. Sätt ugnen på 200 grader.

 

2. Hacka 1 gul lök och 3 vitlöksklyftor. Fräs all lök med olja i en gryta. Bryn 500 g nötfärs med löken. Tillsätt 1½ tärningar köttbuljong4 msk tomatpuré3 msk paprikapulver½ tsk salt och 2 krm svartpeppar. Häll på 8 dl vatten. Låt koka upp.

 

3. Skala och skär 400 g potatis i små tärningar (cirka ½ centimeter breda). Skär 2 röda paprikor och 1 grön paprika i centimeterstora bitar. Tillsätt potatis och paprika i grytan och låt koka i 10-15 minuter eller tills potatisen är genomkokt.
 

 

4. Värm 1 pkt ciabatta enligt anvisning på förpackningen.

 

5. Strö blad från ½ kruka persilja över köttfärsgrytan och servera till nybakat bröd och en klick crème fraiche.


Gravity News V 6- 2012

 

Gravity News V 6- 2012

 

Hej konsulenter!!!

Vilken kanonstart vi fick på det nya året i Big Week’s.

Nytt veckorekord i försäljning i vecka 3 samt totalt för perioden och flera av er satte nya prydliga personliga rekord.

5 av oss i teamet fixade 30.000:- och får varsin PaellaPanna, JiPiiii!!!

Dessutom så blev Maria utnämnd till Birka’s MVP – Most Valued Person i vecka 3.

Vi klarade också Teammålet så jag får ett vackert halsband och Shipmålet och därmed så erhåller alla med en försäljning på 5000:- eller mer en Brödbox i grönt. GRATTIS!! Till er.

 

Vi är nu inne i februari med temat HOT HOT winter days.

 

Fokus ligger nu på rekrytering då mitt mål under 2012 är att sätta ut 3 nya team från Team Gravity och att bli Goldteamledare.

 

Så nu jobbar vi på att hitta nya kollegor – håll ögon och öron öppna – lyssna efter ”pling” på demonstrationer, bland era vänner, arbetskamrater, ja överallt.

 

”Pling” är sådant som – är det dina produkter – kostar det något att börja – tjänar då något på att sälja Tupperware  - den som hjälper dig att plocka upp eller plocka ned – den som kan mycket om produkterna eller den som kanske inte säger något under hela demonstrationen. Ta dig tid någon minut med varje gäst efter demonstrationen och erbjud jobbet.

 

Fredag 10 februari åker jag och Lulu till Södertälje på utbildning, jag ska gå en Goldteamledarträning och Lulu ska på karriärkurs.

 

Tack än en gång för er insats i Big Week’s.

 

Var med i periodens utmaning – Högst försäljning i vecka 05-08 erhåller en Bodum Kaffekvarn/bryggare i lila färg – Vem ska ha den?

 

Detta gäller i veckorna framöver:

Till värden/värdinnan:

 

Vecka 05-13 – Nr 45326 Cocoon skålar 5,5 dl + 4,3 l.

 

Vecka 05-08 – Nr 45328 Valfri produkt ur Magasinet max 350:-.

 

 

Dessutom så får värden/värdinnan under vecka 05-08 alla stegen i värdinnekampanjen från den nivå man når och nedåt.

VIP: Vecka 52-13

 

VIP-värdar/värdinnor erbjuds att köpa Nr 17811 Optimum Oval 1,7 + 2,2 l för VIP-pris 199:-.

 

När värden/värdinnan avhåller sin andra demo för året erhålls också som extra tackgåva Nr 49018 Optimum Oval 3,2 dl + 8 dl + 1,25 l.

 

Till våra gäster:

 

Vecka 05-08 får alla gäster en Nr 44422 Mini Babuska II blå med hjärtan.

Om värden/värdinnan har 12 gäster eller fler, får alla gäster dessutom en

Nr 44424 Cocoon Nyckelring.

 

Om någon väljer att starta som konsulent så får alla gäster dessutom en Mini Babuska II rosa med hjärtan.

 

Vecka 04-08 - När en gäst handlar för 450:- erbjuds man att köpa 1st Nr 15051 EcoPure2 1 liter för endast 79:-.

 

Givetvis så har Tupperware som alltid kanonfina erbjudanden – De efterfrågade Multi/Minimultikannorna i set med Mjölkskummare  Nr 15043 – MicroGourmet i set med 8 st Ramekiner Nr 15052 – EcoPure2 5 dl (4) Nr 15050 - IsoDuo serien i set Nr 18048 till kanonpris m.m.

Vi vet ju också att IsoDuo serien försvinner tillfälligt när Vår-Sommarmagasinet kommer i vecka 11.

 

!!! Detta jobbar vi som vanligt med !!!

Dateringar:

 

Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

 

Använd gärna blomman som bifogas med detta brev.

 

Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

 

Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

 

Arbeta också med aktuell gästlista eller be att värdinnan mejlar en lista med gäster till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

Rekrytering:

 

Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte.

Så lämna era namnförslag till oss, så sköter vi kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

 

1-2-3 är det som gäller – 3 demo de fyra första veckorna med fina premier både till den som startar och till er, se bifogad fil angående rekryteringskampanjen.

 

Intresserad av teamledarjobbet, hör med mig.

 

Till oss:

 

Givetvis har vi en aktivitet som löper under perioden med fina gåvor till oss.

Läs mer i bifogad pdf – Aktivitet V 05-08.

 

 

Möten och träffar:

 

Den 8:e februari kl 18.30 är det säljmöte på Träffpunkten i Norrköping.

Det är en så kallad värdinneträff där vi bjuder med våra värdar/värdinnor från Big Week’s och de kommer att hedras för sina insatser och tävlar med den summa de har på bankpåsen.

 

Onsdag 22:e februari kl 18.00 håller vi grundkurs hemma hos oss i Klocket för såväl nya som gamla konsulenter.

Helgen vecka 9 åker vi på årets första konferens ”Seminar” och får då det nya Magasinet presenterat för oss.

 

Onsdag den 7:e mars är det säljmöte på Träffpunkten i Norrköping kl. 18.30 och då får ni Vår-Sommar Magasinet presenterat.

 

 

 

Alla möten finns även upplagda på FaceBook på Gravity’s sida.

 

Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

 

Anmälan till möten gör ni på telefontiden fredagar 10:00 - 22:00.

MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

 

Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

 

 

 

 

 

Kolla även in på Team Gravity’s blogg en gång per dag.

 

Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

 

Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

 

Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

 

Har ni frågor så tveka inte RING!!!  - JOUREN!!!

0736368724 – 01169424 - 0706810329

 

LET’S  PARTY!!!

KENT


Päron-banankaka

Päron-banankaka
250 g smör
460 g socker
4 ägg
1 mosad banan
1 rivet päron
50 g havregryn
¼ dl mjölk
½ tsk salt
2 tsk bikarbonat
2 tsk kardemumma
2 tsk vaniljextrakt
375 g mjöl
Dadlar efter smak, kan uteslutas

Blanda smör och socker.  
Knäck i äggen, ett i taget.
Blanda samman de torra ingredienserna och rör ner dem i äggsmeten.
Tillsätt mjölk, päron och banan.
Häll ner smeten i en UltraPro 3,5 L och ställ in denna i ugnen på 200 grader i ca 30-35 min.
Kakan är klar när den inte längre sitter fast i kanten.


Lasagne med fetaost och kronärtskockshjärtan

Ingredienser

8 st lasagneplattor, torkade
1 st purjolök
1 burk kronärtskockshjärtan, (400 g)
100 g fetaost med chili och oliver
490 g tomatfond, 1 flaska, Ardita
1 st vitlöksklyfta, pressad
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
2,5 dl kelda ostsås
0,5 dl prästost, riven och mager

Tillbehör:

  sallad och oliver

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225°. Ansa och strimla purjolöken. Dela kronärtskockshjärtan i mindre bitar. Skär fetaosten i tärningar.
2. Häll ner tomatfonden i en kastrull och tillsätt purjolök, kronärtskockshjärtan, vitlök, salt och peppar. Låt koka ihop 2-3 min.
3. Varva lasagneplattor, tomatsås, fetaost och ostsås. Avsluta med ostsås och strö på riven ost. Grädda lasagnen mitt i ugnen ca 35 min. Servera lasagnen med sallad, och oliver.

Italiensk lax

Allt på ett fat i ugnen är praktiskt och blir extra gott när smakerna
”gifter sig”.

Ingredienser

500 g laxfilé utan skinn och ben
8 st potatisar, (600 g)
6 st soltorkade tomater i olja
0,5 msk av tomatoljan, + 1 msk
1,5 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
1 st vitlöksklyfta
1 dl grovriven lagrad ost, 17 %
100 g ruccolasallad

Tillagning

1. Sätt ugnen på 200°. Skölj och skär potatisen i bitar. Lägg den i UltraPro. Häll över 1/2 msk olja och blanda runt. Stek mitt i ugnen ca 20 min.
2. Skär laxen i stora kuber. Ta ut potatis och lägg laxen på samma fat. Krydda med salt och peppar. Stek ytterligare ca 10 min.
3. Grovhacka tomaterna och blanda dem med 1 msk olja och pressad vitlök.
4. Häll tomatoljan över lax och potatis. Strö över osten och lite av rucolasalladen. Servera resten till.


Sjömansbiff med rödbetssalsa

600 gram fransyska i tunna skivor och strimlade
3 skivade gula lökar
10-12 potatisar i skivor
 33 cl mörk öl
1 köttbuljongtärning 
 Lägg ett lager potatis i botten på UltraPro och fortsätt med lök och kött.
Nytt lager potatis kött och lök och avsluta med potatis. 
Häll över ölen.
Sätt på locket och ställ in i  200 graders ugn. 
Låt grytan stå inne i 1,5 timma.

Rödbetssalsa
2 dl hackade rödbetor
0.5 dl hackad gul lök
1 dl hackat äpple
0,5 dl inlagd gurka
salt och peppar 
blandas ihop
........................mums!......................

Förbereder inför teammöte

Här förbereds inför morgondagens teammöte i Team Gravity.
Vi gjorde ju en fantastisk Big Weeks så många hedringar blir det.

Lite extra LILA till dig.


Om du vill ha dem så hör av dig så berättar vi vad du behöver göra för att FÅ dem alla
(och mer därtill)

RSS 2.0