Lucky Day!

Idag är det 29/2 och vi får en extra dag.
Ett extra erbjudande som bara gäller idag.
 

29 februari

Den 29 februari är en alldeles speciell dag för Tupperware.
Vi vet ännu inte vad som kommer att hända men klockan 9 kommer vi att få reda på det.
Det kommer att vara några speciella erbjudanden och jag kommer att visa dem här så fort jag får dem.

Ny produkt.

Idag har jag sett en ny produkt från Tupperware igen.
FusionMaster Chef press Dicer 10mm.
Det dröjer lite innan den kommer ut till kunder men vi konslenter jobbar nu på att få en så vi kan prova.
Det här receptet från Tommy Myllymäkis ska jag testa så fort jag får hem den.

POMMES FRITES


Det här behövs för 4 personer:


4 bakpotatisar

friteringsolja

flingsalt

 

SÅ HÄR GÖR DU:


1. Skala och skär potatisen i 1*1*8 cm långa stavar.

2. Ångkoka eller koka potatisen försiktigt tills den är helt genomkokt och mjuk. Låt svalna och förvara helst i kylen till dagen efter för att stärkelsen ska lägga sig runt stavarna. Det är stärkelsen som gör pommesen frasig och gör så att den inte soggar ihop direkt efter fritering.

3. Fritera potatisen en första gång i olja runt 140 – 150 grader tills den är gyllengul. Så här långt kan du förbereda.

4. När det är dags att äta, värm oljan till 160 – 170 grader och fritera potatisen tills den fått fin färg. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Salta och servera genast.


Inte som det var tänkt

Det händer inte så ofta att jag lagar mat efter recept men igår hittade vi massor av receptbroschyrer.
Vi fastnade för ett med fyllda paprikor.
OXFÄRSFYLLD PAPRIKA.
Tillagningstid 12 minuter Svårighetsgrad Lätt
2 röda paprikor
400 g krossade tomater
1 finhackad lök
salt, peppar
paprikapulver
350 g malet oxkött
2 ägg
1 msk mjöl
3 msk vatten
riven muskot
tabasko
8 skivor bacon
1 msk hackad persilja.
Lägg tomaterna i Microskålen tillsammans med lök, paprikapulver, salt och peppa.
Färsen blandas med ägg, vatten mjöl och kryddorna.
Dela och kärna ur paprikor, fyll dem med köttfärsenoch täck med baconskivorna.
De fyllda paprikorna läggs på tomatblandningen och körs 6 minuter på full effekt i micron sedan vänds paprikorna och körs 6 minuter till-
Klart att äta med ris pasta eller potatismos.
Efter en titt i köksskåpen upptäcktes att det inte fanns någon bacon hemma så vi åkte till butiken och handlade många bra-och-ha saker.
När vi kom hem upptäcktes att vi inte köpt bacon!
Så jag brynde 500 g vildsvinsfärs, pressade 4 viltlöksklyftor, hackade en liten jättestark chili och kryddade med salt, peppar, paprikapulver. Hällde i en burk krossade tomater som fick koka in. Sedan la jag paprikahalvorna i en UltraPro 2 liter och fyllde dem med köttfärsröran och rev ner en ostkant och toppade med riven ost. In i 200 grader varm ugn och kokade ris i EasyRise,
Nu ska vi snart äta.
 

Peppes Gojs

 Idag har vi diskuterat ett recept på Facebook.
Jag har skrivit om det för nästan exakt 6 år sedan på bloggen.
Då hade jag ätit det på en demo och det var så gott och användbart vid många olika tillfällen.
Den jag fick det av hade fått det av Majlis men nu visade det sig att det kom från Peppe så nu fick det nytt namn.
4-5 tomater
3 vitlöksklyftor
2 msk socker
4 msk olja
3 msk Heinz ketchup
några droppar vitvinsvinäger
oregano
salt
peppar

Hacka tomaterna i ExtraChef
Finhacka vitlöksklyftorna i HerbChopper och fyll på med övriga ingredienser
Blanda runt med ett par drag och häll över tomaterna.
Supergott och skulle det bli något över så är det ännu godare dagen efter.
Perfekt till grillat men även som tillbehör till många andra tillfällen som tacos eller varför inte som "pizzasallad"
 
 

Fusion Master

 
Ralador Master NOVIDADE

Ralador Master NOVIDADEElemento Ralador Master (Com Cone de Ralador Fino) - 34,90€Cone Laminador - 18,90€Cone para Ralar Grosso - 18,90€Cone para Raspar - 18,90€Manivela e Prensa Master - 14,90€Base Master - 36,90€ Eficiente, rápido e fácil de usar.Contêm quatro cones ralador diferentes para: grelha, fragmento, moagem e fatia.• Estrela Cone - ideal para moer queijos duros, nozes e biscoitos ou bolachas para produzir uma multa resultado.• Grosso Cone - ideal para ralar vegetais crus, queijos duros e chocolate.• Belas Cone - ideal para triturar finos fios de queijo, vegetais, ingredientes da salada e chocolate para decorar sobremesas.• Fatias Cone - ideal para cortar frutas ou vegetais crus em apenas alguns segundos e com muito pouco esforço.

Publicerat av Tupperware Allegra-te den 27 januari 2016
 

Tycker ni att jag är dålig på att uppdater?

Det har ni helt rätt i.
Det beror inte på att det inte händer något i Tupperware eller i Team Gravity.
Tvärtemot så händer det otroligt mycket just nu. Denna vecka börjar nya vårmagasinet att gälla, vi har många nyheter och ännu fler efterlängtade återvändare. Några produkter som har uppdaterat till en bättre version, det är framförallt några lock som blivit ännu bättre.
Kolla in nya magasinet här:
http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2016/Magazine/Spring/
Vi har naturligt vis specialerbjudande för februari månad, du ser dem här:
http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2016/Print/1605187/
I denna vecka och nästa har vi en speciell gästgåva till alla gäster på demonstration.
samt en sandwichbox med apa på till alla kunder som handlar för mer än 500:-
Och nu till det allra bästa!
Vi har en speciell kampanj i hela Sverige eftersom vi behöver fler medarbetare.
Den som just nu startar som konsulent i Tupperware får som extra välkomstgåa 2 stycken UltraPro. Dessutom får man ju ett jobb som är något utöver det vanliga. Man styr ju själv över sin arbetstid och därmed sin inkomst, man har nästan obegränsade möjligheter till avancemang och kan lätt göra karriär om man vill det eller bara ha Tupperware som en liten bisyssla om man vill det.
Det finns de som bara är konsulenter för att vi har så kul och de som har det på heltid. De flesta tycker ju att det är fantastiskt att kunna ha kul och få en bra inkomst samtidigt.
Igår var vi på ett säljmöte. Det är ju alltid trevligt att träffa kollegorna och nu har vi en distributör som tjatar lite på oss. Det hon tjatar om är att vi ska ha KUL. Och kul hade vi! Vi bakade 2 bröd på mötet, dels anlig limpa men också ett supergott "kanelbullebröd" Vi bakade, fikade, fick premier för att vi hade jobbat bra, vi hade utlottningar och vi fick utbildning och information om mars månads kampanjer.
Allt detta på 1 ½ timme.
En av gästerna sa "det här är ju bra mycket bättre och roligare än det jobb jag har" och 2 andra gäster valde att bli våra nya medarbetare.
 
 
 
 

RSS 2.0