Löjromscheesecake

Löjromscheesecake
Ingredienser
Beräknat för 4-6 portioner
3 st gelatinblad
150 g philadelphiaost
1 dl crème fraiche
40 g löjrom
4 msk finhackad dill
2 msk grädde
3 skiva(or) kavring
50 g smör
60 g löjrom till garnering


Gör så här:

Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten.

Blanda philadelphiaost, crème fraiche, löjrom och dill.

Smaka av med salt och peppar.

Smält smöret.

Mixa kavring och smör fint och lägg som botten i Build n´Shape. 

Ställ kallt i kylskåpet.

Värm grädden.

Krama ur gelatinbladet och smält i den varma grädden.

Låt svalna något och vänd ner i krämen.
Häll eller spritsa blandningen över kavringen.

Bred den jämnt.

Låt stå kallt i ca 1 -2 timmar.

Garnera med extra löjrom.

Ta upp ur formen och skär i små portionsbitar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0