LolliTups - Glassformar

Jag fick förfrågan om recept till Lollytups
Tänkte först att de hör sommarsäsongen till men kom sedan på att barn älskar ju alltid glass.
Och när barnen är sjuka och inte vill äta så är det ju ypperligt att erbjuda en glass där man vet vad de innehåller.
Bär och Youghurt blir en nyttig frukost och inte mindre nyttig för att den är frusen men mycket roligare att äta.
Leta fram vilket Smoothi recept som helst och använd det.
I denna film får du fler recept och tips:

Roligt och enkelt att göra även för barnen:



Boka demo!

Har alla redan köpt alla julklappar och ni hellre träffas efter jul för att ge det nya året en bra start så firar ju Tupperware i Sverge 50-årsjubileeum.
Du är välkommen att delta i vårat firande genom att boka en demo i januari.
Då får du som tack för att du bjuder ihop dina vänner t.ex.

och

Helt otroligt, eller hur?
Du får båda!
Det finns även andra alternativ att välja mellan och fler saker du kan få, jag ska snart berätta om dom också.

Boka demo!

Vill du ge dina vänner möjlighet att köpa sina julklappar i en lugn och stressfri miljö.
Bjud hem dina vänner och en Tupperware konsulent, bjud på lite julfika och alla kan göra sina beställningar i lugn och ro. Leveransen kommer i god tid innan jul och de flesta konsulenter står till tjänst med att leverera julklapparna inslagna i fina paket.
Dessa ProBaking skålar får du som tack för att du öppnar ditt hem för demon strationen.

/>eller om du hellre väljer

Tredje alternativet och min favorit är:

Tupperware gör skillnad.


Vi jobbar för miljön.


Favorit i repris!

Vi byter ut datumet i slutet på filmen till Januari 2012


Gästgåva i Big Week´s 2012!!!!!!
Eco Pure flaska 750ml till alla gäster på demonstration
från 26 december 2011 till 29 januari 2012.
Många flaskor blir det!!!!

From Good to Great

Nu är vi hemma från en mycket bra och trevlig konferens i Södertälje.
Resan hem gick bra och vi har sovit lite middag för att smälta alla intryck.

Vi har fått så mycket av så många!
Vår egen Nisse, Sveriges regionalchef Joakim Nissen, gav oss framförallt inspiration och många ideer.
Distributörerna presenterade många bra verktyg att använda för att skapa en succe i Big Week´s.
Det gavs så många bra exempel på vad andra provat med lyckade resultat, somligt som vi tänker prova själva och somligt som vi ska fundera på och göra om på vårt eget sätt.
Vi satt på stolarna och sög i oss av andras erfarenheter, vi skrattade och klappade i händerna, vi mottog nya produkter och fina gåvor och när det var paus så minglade med kollegor från hela landet med ett glas champange i handen.

Jag kan meddela "biskötaren" att vi blev ordentligt stungna av den bisvärm som släpptes ut och att vi funderar mycket på 50 to the Fifties men måste nog "omformatera" det för att det ska bli realistiskt för oss att utföra.

Kent var på scenen som delad 2:a på grupprekryter!
Marie var på 8:de plats med Stormvinds Vanguardförsäljning bland nya.
Ingela var 2:a och Mia 10:a i personlig försäljning.
Mia var 7:a och Ingela 9:a i Vanguardförsäljning bland erfarna.

Sammanfattningsvis så var det en superbra konferens och det jag personligen uppskattade mest var den fina servicen på hotellet och naturligtvis den goda maten och den fina frukostbuffen men allra mest all inspiration man fick av de andra teamledarna och då särskilt Goldteamledarna Ulrika och Anne-Marie.

Vi ses på Slakthuset i mars!



Konferens.

Just nu förbereder vi oss inför middagen.
Ser fram mot god mar och god dricka.
Det finns goda chanser för det för lunchen var mycket god
och champanjen som serveras i varje paus var också helt OK.

Celebration meeting!

Nu laddar vi för en helg med Tupperware.
Spännande att få reda på vad som händer när Tupperware ska börja sitt 50-årsfirande.
Längtar efter att få träffa kollegor från hela Sverge.

Pepparkakor med lax & ostkräm

Jag fick just tips om en laxkräm till pepparkakorn.
Måste prova den till adventsfikan.

Ingredienser

Gör så här

1. Hacka laxen och sellerin fint i QuickChef III.
2. Rör ner crème fraiche och färskost till en jämn smet.
3. Lägg en klick på varje pepparkaka och täck med en annan.

Vanguard



I Tupperware använder vi många ord och begrepp, ett av orden är Vanguard.

Vi pratar om Vanguard och att vara i Vanguard och om Vanguard Circle som Team Gravity nu nått.

Men var härstammar ordet ifrån?

Vi ska tillbaka ända till 50-talet och till USA, där fanns ett stort intresse av att skicka upp raketer och satelliter i rymden.

En av dessa raketer hette Vanguard.

Det var en trestegsraket, som skickades upp med de alldeles speciella Vanguardsatelliter, som skulle sättas in i kretslopp runt jorden.

Satelliterna skulle mäta jordens gravitation och de var samtidigt föregångare till vädersatelliterna som används idag.

Detta är Vanguards bakgrund.

I Tupperware symboliseras Vanguard med en Vanguardsköld, som också den har sin speciella betydelse.

Sköldens form är ett HJÄRTA: Detta symboliserar "gruppen" som är hjärtat i organisationen.

Överst står det FASITE ALII och betyder: "Gör för andra" Oavsett vad du gör i Tupperware ska du hjälpa andra till succé.

På korset i sköldens mitt står 4 ord:

OPERA: "Service" I Tupperware ger vi den bästa möjliga service till alla vi kommer i kontakt med, även oss själva.

AUCTUS: "Växt" Växt är inbyggt i och är en naturlig del av vår verksamhet. Detta gäller även den personliga växten som återförsäljare.

SCIENTIA: 'Kunskap" Du lär hela tiden något nytt som bidrar till att ge större erfarenhet.

PULCHRITUDO: "Skönhet" Detta syftar på produkternas design och finish.

STJÄRNORNA överst symboliserar den målsättning som vi sätter upp, och de ansträngningar vi går igenom för att uppnå den.

EKOLLONET i mitten betyder kraften och växten i Rekrytering och Promot Out.

WONDERSKÅLEN och ROSEN understyker hållbarheten och kvaliteten i Tupperwares produkter.

KUNSKAPENS LAMPA står för vad vi kan lära oss och önskan om att lära mer.

DÖRREN symboliserar Home Party Planen

BIET betyder flitighet och aktivitet.

De 4 hjälpande HÄNDERNA i mitten representerar KUNDEN, ÅTERFÖRSÄLJAREN, DISTRIBUTÖREN och TUPPERWARE.

JOKERSTAVEN visar att det är roligt att arbeta som återförsäljare.

Den GYLLENE NYCKELN undestryker värdinnans/värdens betydelse och andel i Tupperwares succé.

Vanguardskölden innehåller många olika budskap, som är lika viktiga för oss alla.







Makaronigratäng

Makaronigratäng

Blanda 4 portioner nykokta Makaroner med

2 dl Vispgrädde och 2 dl riven Cheddarost

Smaka av med salt och peppar

Fördela i 4 Ultra Pro Cocotte

Stek 140 g tärnad Bacon och låt rinna av

Fördela Bacontärningarna över Makaronerna

Strö över lite extra ost

Gratinera i mitten av ugnen  i 200 grader 8 – 10 minuter

Eller tills det är gyllne och genomvarmt.


Vill ha!

Ska ha!

?

Jag fattar inte riktigt men det låter som något är på G, tycker jag.

Adventsfika

Många tips inför adventsfikat!

Vanguard Circle

Nu har Team Gravity nått Vanguard Circle


Yes! Jag vann!

I november månads nyhetsbrev fanns en tävling.
Jag deltog.
Jag vann!

Preserving your Future


Cocoon

Nu är målet klarat!
Alla aktiva i Birka får dessa skålar.


Kladdkaka Pepparkaka

Jag blir så glad när Kent får Taste demo bokade, då har jag nämligen chans att få smaka hans träningskakor.

Imorgon ska han provbaka denna.

Ingredienser:

2 ägg
2½ dl socker
100 g smält smör
1½-2 msk pepparkakskrydda
1½ dl mjöl
4 msk kakao
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt

Gör så här:

  1. Smält smöret och ha i pepparkakskryddan
  2. Mixa ägg och socker puröst
  3. Blanda ner mjöl, smörblandningen, kakao, salt och vaniljsocker.
  4. Häll i smeten i en Silikonform.
  5. Gräddas i mitten av ugnen i ca 25 min på 175 grader.
  6. Servera gärna med en klick grädde!

Välkomna!

 

 

Nu går året mot sitt slut och vi vill tacka de Tupperware värdar och värdinnor

som vi haft under året.

Det tänkte vi göra genom att bjuda er till julstuga hemma hos oss

 

Torsdag den 15 december kl. 18.00

Söndag den 18 december kl. 15.00

 

Vi kommer att visa de fina erbjudanden som är just nu och i januari 2012

Samt bjuda på julfika

 

(Det kommer även att finnas möjlighet att fynda ur vårt lager

av visnings ex och utgångna produkter).

 

Du är välkommen att ta med någon eller några av dina vänner.

 

Du får en liten ”julklapp” för varje gäst du tar med dig.

 

O. S.A. senast 6 december på telefon 011-69424 eller mail team.gravity@hotmail.com

                                  http://teamgravity,blogg.se


Endast idag!


För mer information: 011-69424 eller 0736368724
RING!


December

På en Tupperware demonstration får du hjälp och inspiration med dina julklappsinköp.

Som värdinna får du även en gåva som tack för att du öppnar ditt hem för din Tupperwarekonsulent och dina vänner.

Alla gäster som deltar erbjuds en gåva för att de deltar.

Kontakta din Tupperwarekonsulent eller hör av dig till någon av oss i Team Gravity
så hjälper vi dig med hållbara, miljövänliga och inovativa julklappar.
team.gravity@hotmail.com


Tips till SmoothChopper


Ingefärskola

Så här i förkylningstider kan man passa på att använda ingefära i sitt godis.
Ingefära ska ju vara bra mot hosta och förkylning, anses också vara bra mot ledvärk.
Dessutom är det gott!

100 g smör
2 dl strösocker
1 dl sirap (helst ljus)
4 msk vetemjöl
minst 2 msk riven färsk ingefära

Blanda alla ingredienser utom ingefäran i en tjockbottnad kastrull.
Låt koka upp.
Koka i ungefär fem minuter och lägg i ingefäran.
Låt koka en minut till.
Häll upp smeten på silikon bakunderlag och låt den stelna.
Klipp till lagom stora kolabitar.


UltraPro Cocotter



1,5 kg potatis (mjölig)
2 ägg
2 dl vispgrädde
2 dl västerbottenost
1,5 vitlöksklyfta
2 tsk salt
svartpeppar

Skala och riv potatisen på rivjärnet med juliennskivan monterad.

Rör ihop ägg, grädde, ost, vitlök, salt och peppar i en bunke och vänd sedan ner potatisen.

Fördelas i 4 UltraPro Cocotter.

Grädda i 225 grader ca 40 minuter.

 

Vi åt dessa igår men halverade satsen och gjorde 4 st i de små cocotterna på 2,5 dl.

De åts tilsammans med fläskfilé och trattkantarellsås gratinerat i UltraPro 2 liter.


Många bra erjudanden just nu

Kolla på: http://www.tupperware.se/produkter/aktuella-kampanjer


Gör din egen barnmat.

Med Tupperware´s produkter är det lätt att göra sin egen barnmat med de råvaror man själv vill använda.
Idag pratas det om de cancerframkallande ämnen, Aflatoxin och Ochratoxin som hittats i Findus barnmat.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4787896
För att undvika dessa starka gifter kan man göra barnens mat själv
I princip så kan  barnen äta samma saker som du mår äter, andvänd inga halvfabrikat utan rena råvaror.
Undvik salt och använd ytterst lite kryddor.

Om intresse finns kan jag lägga in enkla barnmatrecept.

Vill ha!!!


Chokolate

Här ser ni vad kontorspersonalen i Köpenhamn pysslar med inför T-Choc veckan

Vill ha!!!


Alla goda ting äro 3

Veckans tredje rekryt!
Vi hälsar Jenny Välkommen till Tupperware och till Team Gravity
Och vi tackar Anneli som har delat med sig!

Mera praliner

Ett grundrecept på praliner, det finns ju ett otal fler fyllningar än de som ges som förslag här.

Hemlagad choklad: (gjorda i Silikonform)

• Lägg choklad i MicroPlus Kannan och smält i mikrovågsugn.
• Använd Silikon Pensel till att smörja varje hål i Silikonformen. Toppar med choklad. Ställ till kylning.
• Smörj på ett nytt lager choklad och låt svalna. Det ska vara ca 3 lager choklad så att skalet är så pass tjockt att det inte går sönder när man trycker ut chokladen.
• Häll fyllning i vardera hål. Om det är något som ska stelna, ställs det i kylskåp.
• Smörj till sist med choklad och ställ i kylskåp.
• När chokladen har stelnat trycks chokladen ut.
• Smörj ev lite choklad på toppen och garnera.

Förslag till fyllning:

• Marsipan
• Marsipan med cognac
• Marsipan och nougat
• Tryffel med Baileys
• Tryffel med apelsin
• Marsipan med Nescafé och whisky (Irish Coffee)
• Marsipan med mixade aprikoser och Grand Marnier
• Marsipan med mixade tranbär och Grand Marnier

 

 


Chili chokladkaka

Chili chokladkaka


Ingredienser:
9 ägg
250 g smör
2,75 dl florsocker
250 g mörk choklad minst 57%
1 inlagd jalapeno (efter temperament)
100 g mörk choklad

Smält smör och 250 g choklad i microugn
Skilj äggvitor från äggulor.
Vispa äggulor och florsocker luftigt
Äggvitor vispas hårt.
Choklad och äggsmet vänds med hårdvispade äggvitor.
Hälften av smeten gräddas i rund form (minst 2 liter) vid 160 grader i 35 minuter.
Den andra hälften vänds med 100 g smält choklad samt chili skuren i mycket små tärningar.
Den gräddade choklad botten svalnar och chokladsmeten med chili fördelas på hela kakan.
Kakan ställs i kyl minst 4 timmar så att den är lätt att skära.
Strö över färsk chili skuren i mindre bitar - det smakar härligt och ser fint ut.
Du kan med fördel servera glass eller chilisorbet till.


Namnförslag

Idag går telefonen varn igen.
Namnförslag rings och vi gratulerar nu Lulu till en rekryt.
Välkommen till Tupperware och Team Gravity Therese!

Teammöte

Nu är alla Tupperware produkter tillbaka på hyllorna, de har varit framme för visning för Team Gravitys konsulenter som haft teammöte.
Många produkter är det att hålla reda på för det är ju så många och fina erbjudanden nu.
En jättefin novemberflyers som gäller nu.
En julflyers som börjar nu och finns ända fram till jul med många bra erbjudanden.
En flyer för vecka 46 med mycket grönt och fint.
Förhoppningvis inspirerade konsulenter som är på väg ut för att serva våra värdinnor och kunder fram till jul.
Resultatet av teammötet blev 1 rekryt och 11 namnförslag!

Även denna helg kommer att ägnas åt telefonen.

Vi hälsar Sarah Välkommen till Team Gravity och gratulerar Jenny som delat med sig till henne.


Chokladmousse

Chokladmousse 
per portion
1 ägg 
60g choklad 

Vispa äggvitan i Speedychef till fast skum
Smält choklad i MicroPlus kannan
Rör ner äggulan i chokladen med lilla degskrapan 
Blanda samman allt
Fördela i efterrättskålar eller i större form.

Gott m hallon o grädde till, även gott att blanda i hackade valnötter i smeten, mums :D

RSS 2.0