Smörgåstårta

30 skivor vitt bröd

Fyllning
2 burkar tonfisk i olja
6 st ägg
1 st gul lök
1 dl majonäs
1 dl vispgrädde
2 dl dill
salt och peppar


kantskär brödet.
öppna tonfisken med konservöppnaren
låt tonfisken rinna av i durkslaget
hacka löken fint i miniquickchef
skiva äggen från flera håll så att de blir hackade med äggdelaren
vispa gräddenmed speedychef
blanda alla ingredienser i probaking skål
smaka av med salt och peppar
lägg ett lager bröd och täck med 1/3 av röran
lägg nästa lager bröd och röraoch upprepa.
Sätt över locket på tårtboxen och låt stå kallt till nästa dag
Dekorera tårtan med hackade ägg, räkor, tomater gurka och sallad eller vad du tycker är gott.

Vecka 14-17

Nu finns vecka 14-17 erbjudanden på http://tupperware.se/xchg/nordics/hs.xsl/899.html?rdeLocaleAttr=sv 

Våfflor med bakpulver

  • 125 g smör eller margarin
  • 2 dl gräddmjölk*(helst gammaldags ekologisk mjölk)
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl iskallt vatten
  • Smält matfettet i Microplus kannan
    och låt det svalna.
    Vispa samman mjölk, mjöl, ägg och bakpulver till en slät smet i Pro Baking skål.  
    Rör i det smälta smöret och vattnet.
    Hetta upp våffeljärnet.
    Grädda.


    Vanliga svenska våfflor

    Vanliga svenska våfflor

    Med jäst och ljummen mjölk




    Gör så här:
    5 dl mjölk
    4 dl vetemjöl
    1/4 pkt jäst
    125 g smör
    Ljumma mjölken och häll hälften i Pro Baking.
    Smula i jästen och rör tills den löst sig.
    Blanda i mjölet och rör till en jämn smet.
    Tillsätt resten av mjölken.
    Smält smöret i Microplus kannan och låt det svalna.
    Under tiden låter du smeten jäsa c:a 30 minuter.
    Tillsätt därefter det avsvalnade smöret.
    Grädda.

     


    Vanliga svenska våfflor

    Vanliga svenska våfflor

    Med jäst och kall mjölk

     

    Gör så här

    25 g jäst
    5 dl mjölk
    4,5 dl vetemjöl
    1/2 tsk salt
    2 dl smält smör
    Smula jästen i Snabbshakern
    tillsammans med hälften av mjölken,
    pys locket, vänd, upprepa tills pyset är borta skak tills jästen är upplöst
    Smält smöret i MicroPlus kannan
    Mät upp mjölet och saltet i Probaking skålen
    häll över degspadet och rör eller vispa slätt med vispen.
    Rör i resten av mjöken tillsammans med det smälta smöret. 
    Sätt på locket och låt svälla i kylen cirka två timmar.
    Grädda och njut nygräddade.

    Dessa våfflor håller sig frasiga även om man varmhåller dem
    och det gör man naturligtvis bäst i Iso-Duo Servofix

     


    Avocado- tranbärs- och hallon Smoothie

    Avocado- tranbärs- och hallon Smoothie
    4 personer

    1 avokado
    5 dl tranbärsdryck
    1 dl frusna hallon

    Dela avokadon och gröp ur fruktköttet.
    Mixa alla ingredienser i QuickChef III
    Häll upp i Elegance glas

    Melon och hallon smoothie

    Melon och hallon smoothie
    4 pers

    1/2 liten galiamelon, eller honungsmelon
    1 dl hallon (färska eller frysta)
    ev 1 msk socker
    3 dl mild yoghurt (ev vaniljyoghurt)

    Dela melonen, ta bort kärnorna och skär ur fruktköttet.
    Mixa alla ingredienser i QuickChef III
    Häll upp i Elegance Glas

    Mangosmoothie

    Mangosmoothie
    4 pers
    2 mango
    1 msk pressad citronsaft
    3 dl mild Yoghurt (ev honungsyoghurt)

    Dela mangon genom genom att skära på båda sidor om kärnan med
    Lägg alla ingediener i Quickchef III
    Mixa till luftig konsistens och häll upp i Elegance Glas


    Jordgubbsoppa

    1 kg jordgubbar
    4 msk vatten
    2 msk balsamvinäger
    1-2 dlsocker
    1 vaniljstång
    3 msk färsk mynta
    marshmallows
    färska jordgubbar

    Lägg jordgubbar vatten vinäger och socker i en TChef series kastrull
    Koka upp och rör med rörsleven
    tills sockret smält, tag kastrullen från värmen.
    Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna.
    Hacka myntan (utom några blad till dekoration) med MiniQuichChef
    Mixa soppan med QuickChef III
    Skiva jordgubbarna i äggdelaren
    Häll upp soppan i små glas och dekorera med skivade jordgubbar. marshmallows och mynta blad
    .

    Broccoli- och ädelostpaj (vegetarisk paj)

    Du behöver

     

    • 3 ägg
    • 3 dl mjölk eller grädde
    • 3 dl riven ost (gratängost eller hushållsost går bra)
    • 100 gram ädelost (Kvibille ädel eller gorgonzola ger variation)
    • 400 gram broccolibuketter
    • en halv rödlök
    • salt
    • peppar
    • muskotnöt

    Pajdeg

    • 200 gram vetemjöl
    • 125 gram smör
    • 2 msk vatten

    Gör så här

    Hacka samman smör och mjöl tills smöret är finfördelat i QuickChef !!!.
    Tillsätt vattnet i en fin stråle i tratten och knåda ihop till en slät deg.
    Lägg degen svalt en stund innan du kavlar ut den med Liten kavel
    i Silikon pajform.   

    Förgrädda pajskalet i cirka 10 minuter i 200 grader.

    Degen tål bra att sparas i kyl eller frys..


    Mixa samman ägg, mjölk och riven ost i QuickChef III. 
    blanda i ädelosten, salta och krydda försiktigt med muskotnöt och vispa till jämn smet. Finhacka rödlöken i MiniQuickChef.  
    Dela brockolin i mindre buketter och fördela dem i pajskalet.
    Strö över löken.
    Slå över stanningen och strö över grovmalen svartpeppar efter smak.

    Grädda i cirka 180 grader i 45-50 minuter.
    Känn i mitten om stanningen stannat.
    Om pajen börjar få för mörk färg men fortfarande inte är färdig så täck med folie eller lock.


    Går utmärkt att göra på grövre mjöl och går att varierar i styrka beroende på vilken ost du väljer.


    Jordgubbspaj med marängtäcke.

    Jordgubbspaj

    Jordgubbspaj med marängtäcke.

     

    150 g smör

    3 dl vetemjöl

    1/2 tsk bakpulver

    1-2 msk vatten

    FYLLNING:

    1- 1 1/2 L färska jordgubbar.

    MARÄNG:

    3 äggvitor

    1 1/2 dl socker

     

    Mixa smör, mjöl och bakpulver, till en smulig massa i QuickChef III.

    Bind ihop degen med vattnet genom att låta en fin stråle rinna ned i tratten under omrörning
    låt vila en timma.

    Kavla ut degen med Liten brödkavel
    i Silikon pajform
    nagga degen i botten med hjälp av naggen i kavelns hantag
    grädda i mitten av ugnen i 225°, ca 20 minuter, låt svalna.

    Fyll pajskalet med jordgubbar.
    Vispa äggvitorna till hårt skum i SpeedyChef
    vänd ner sockret och bred smeten över jordgubbarna.

    grädda i 150°, 15 minuter tills marängen fått färg.


    Ultra Pro


    FridgeSmart


    Condiserve collection


    Easy Rice


    TChef series Kastruller, Grytor och Stekpannor


    Quick Chef III


    Mintfrukt paj

     

    Ett roligt recept med annorlunda smuldeg som täcke!

    Du behöver

    4 stora äpplen

    1 banan

    honung ca 0,5 dl

    2 dl crunchy musli

    100 g smör

    3 dl vetemjöl

    1msk vaniljsocker

    5 plattor after eight

    Gör så här
    Skiva äpplen med Rivjärnet
    och banan med kniv
    och lägg i Silikon pajform
    ringla flytande honung över.
    Strö över crunchyn.
    Rör smör vaniljsocker och mjölet till en mördeg i QuickChef III.
    Smula mördegen överst och lägg after eight på.
    Grädda i 200 grader i ca 30 minuter


    Knäckig äppelpaj.

     


    Knäckig äppelpaj.

     

    100 g smör

    1 1/2 dl havregryn

    1 1/2 dl vete mjöl

    1/2 tsk bakpulver

    1 dl strösocker

    2 msk grädde

    2 msk sirap

     

    FYLLNING:

    6 syrliga äpplen.

     

    Skär äpplena i tunna skivor på Rivjärnet
    lägg dem i en Silikon Pajform
    strö över kanel.

    Smält smöret i MicroPlus kannan
    blanda i de torra ingredienserna, grädde och sirap i smöret med Liten degskrapa
    Bred smeten över äpplena och grädda i mitten av ugnen i 175°, ca 30 minuter.

     Serveras med vaniljsås


    Kreolskans vardagsgryta

    600 g fläskkarre  
    1 st kabanosskorv  
    2 tsk olivolja  
    1 tsk salt  
    1 krm svartpeppar  
    0,5 tsk mejram  
    1 msk vetemjöl  
    0,5 burk syltlök  
    0,5 burk svarta oliver utan kärnor  
    0,5 dl ättiksgurka  
    2,5 dl grädde  
    1 st röd paprika  

    Tillagning

    1. Skär köttet i tärningar och korven i skivor och lägg i UltraPlus
    2. Krydda med salt, peppar och mejram. Sätt in den i 200 grader varm ugn i 15 minuter.
    3. Strö över mjölet. Strimla paprikan och rör ner med syltlök, oliver gurka och grädden. 
    4. Sätt in ytterligare i 5 min.
    5. Servera med ris och sallad.

    Laxmousse

    Förrätt för 8 personer

    200 g laxfilé utan skinn
    2 liter okande fiskbuljong
    100 g rökt lax
    30 g mjukt smör
    1 dl vispgrädde
    1 citron
    8 skivor rostat bröd
    8 skivor lime som halveras
    1 pkt vattenkrasse
    salt och peppar
    Lägg laxfiléerna i insatsen i Iso-Duo Servofix
    Häll buljonen över fisken Sätt på locket och låt fisken ångas i 15 minuter.
    Lyft upp insatsen, låt vattnet rinna av och fisken svalna.
    Pressa citronen på Bake-to-basic Citruspress
    Lägg i kokt lax, rökt lax, smör, grädde och en msk citronsaft i QuickChef III
    Mixa tills konsistensen har blivit en grov mousse.
    Smaksätt med salt och peppar.
    Gör 8 rundlar av brödet med hjälp av Avant Mugg
    Fördela moussen på bröden med Degskrapan
    Dekorera med lime och vattenkrasse.

    Bolognaise

    Huvudrätt för 4 personer
    400 g krossade tomater
    2 vitlöksklyftor
    2 små lökar
    500 g nötfärs
    2 msk olja
    4 msk ketchup
    2 msk färsk basilika
    1/2 tsk kajennpeppar
    salt och peppar

    Öppna burken med konservöppnaren
    Häll tomat och tomatpure i Microplus kanna
    Pressa vitlöken ned i MicroPlus med vitlökspressen
    Hacka löken och basikikan med QuickChef III
    Häll ned lök, nötfärs, olja och ketchup i MicroPlus kannan
    Krydda
    Sätt på locket på MicroPlus och tillaga vid 750 watt i 6 minuter.
    Rör om
    Tillaga ytterligare 6 minuter på samma effekt.
    Rör om och låt vila 3 minuter.
    Servera med spagetti.

    Chili Con Carne

    Huvudrätt för 4 personer
    400 g krossade tomater
    4 msk tomatpuré
    460 g kidney bönor
    2 vitlöksklyftor
    2 små lökar
    1 röd färsk chili
    1 grön paprika
    500 g nötfärs
    2 msk olja
    1 tsk spiskummin
    salt och peppar
    Öppna burkarna med konservöppnaren
    Skölj bönorna i kallt vatten i MiniMax Durkslag
    Häll tomater, tomatpuré och bönor i UltraPlus
    Hacka lök, chili och paprika i QuickChef III
    och lägg i hacket, färsen och oljan i UltraPlus och blanda med Rörsleven
    Krydda med Salt peppar och spiskummin
    Sätt på locket på UltraPlus och tillaga vid 750 watt i 6 minuter i micron.
    Tag ut maträtten och rör om, tillaga i ytterligare 6 minuter
    Tag ut och rör om, låt maträtten vila i 3 minuter före servering.

    Texas Kyckling

    Huvudrätt för 4 pers.

    7 msk/30 g cornflakes
    2 vitlöksklyftor
    1 liten lök
    1 dl/50 g ströbröd
    1/2 tsk kajennpeppar1/2 tsk curry
    2 kvistar persilja
    2 dl naturell yoghurt
    4/520 g kycklingbröst
    4 msk matolja
    salt
    peppar

    Förvärm ugnen till 210 grader
    Häll cornflakes i QuickChefIII
    och krossa med knivarna
    Pressa vitlöken med Vitlökspressen
    och häll i Quickchef
    Tillsätt lök,curry
    persilja
    och yoghurt och mixa i QuickChef III
    Smaka av med salt och nymald peppar.
    Dela kycklingbrösten i 2 delar med kockkniven 
    Pensla dem med olja med Silikon Pensel
    Häll innehållet från QuickChef i en Avantiskål
    och lägg i kyckling bitarna
    Sätt på locket och skaka noga så att bitarna täcks av blandningen
    Lägg kycklingarna i UltraPlus 3 liter
    och strö över curryblandningen.
    Tillaga i ugnen i 35 minuter tills ytan blivit mörkt gylleny och spröd

    Servera ris till kokt i Easy Rice

    Räksoppa

    4 portioner

    1 stor eller 2 små morötter
    1 purjolök
    1 stor eller 2 små paprika i valfri färg
    2 1/2 dl mjölk
    2 1/2 dl grädde
    400 g räkost
    1 knippe dill
    1 tsk citronpeppar
    salt
    400 g frusna räkor med skal
    Lägg räkorna i insatsen till Iso-Duo Servofix
    Häll hett vatten genom insatsen och ner i slasken. sätt genast ner i behållaren och sätt på locket
    Låt stå i 10 minuter innan du skalar de tinade räkorna.

    Skär purjolöken i ringar  
    skölj och slunga i Salladslungan
    Skala moroten med grönsaksskalare
    och skär slantar av dem på rivjärnet
    strimla paprikan med kockkniven
    Lägg alla grönsaker i UltraPlus
    Kör i micron på full effekt i 3 minuter, rör om med rörsleven
    och kör 2 minuter till.
    Blanda i mjölk,grädde och räkost i grönsakerna och rör om.
    3 minuter i micron, rör om och ytterligare 3 minuter.
    Tillsätt 2 msk finklippt dill och citronpeppare.
    Om du inte har bråttom kan den nu med fördel stå och dra ett tag.
    Lägg i de skalade räkorna och kör 2 minuter i micron så räkorna blir varma.


    MÛSLI

    MÛSLI

    Den här blandning är krispig och god.

    6 dl havregryn

    4 dl rågflingor

    2 dl solrosfrökärnor.

    2 dl linfrö

    2 dl sesamfrö

    1-2 dl russin

    3 dl torkade aprikoser

    1-2 dl torkade bananskivor

    Rosta havregryn, rågflingor, solrosfrökärnor och sesamfrön i omgångar i T Chef series stekpanna
    eller i ugn på 175° i 10-15 minuter. Rör om då och då.

    Blanda allt, klart!

    Förvara i optimum 
    Ät med vaniljyoghurt och färska bär…..


    Påskpaj med ananas och citron

    150 g smör
    3 dl mjöl
    1 dl socker
    1 tsk bakpulver

    1 burk creme fraice
    1 dl socker
    1 ägg
    2 tsk vaniljsocker
    1/2 citron
    2 små burkar krossad ananas

    Smält smöret i micron i MicroPlus kannan
    blanda ner socker,mjöl och bakpulver i smöret med hjälp av liten Degskrapa
    Tryck ut degen i Silikon pajform
    Öppna ananasburkarna med konservöppnaren
    Riv citronskalet och pressa citronen med på Bake-to-basic citruspress
    Blanda alla ingedienserna till fyllningen i SpeedyChef
    Häll allt i pajformen och grädda i 175 grader i 25 minuter
    servera gärna med vaniljglass.

    Demo på franska


    Jag förstår inte ett ord, men ändå allt.
    Mycket skickligt gjord demo.

    Ny hemsida

    Vi håller just nu på att införa ny hemsida.
    Team Gravitys teamledare har registrerat sin
    www.mytupperware.eu/kent.andersson1
    Team Gravitys teamledare kan nu nås på denna sida ellerpå
    kent.andersson1@mytupperware

    Vilka produkter vill du ha?

    Du får välja mellan:

    eller alla ovanstående plus:

    Säg bara till oss så berättar vi hur du får ovanstående produkter
    vi berättar även hur då får följande saker:

    OBS
    Det kostar ingenting, bara lite av din tid.
    Hör av dig så berättar vi mer!

    Smilies


    Påskerbjudande

    Ett fint påskerbjudande till alla värdinnor och gäster Vecka11 och 12

    2 st Elegance skål 6 dl
    1 st Elegance vågformat fat
    1 st Elegance kanna 1,6 liter
    4 st Elegance glas 2,9 dl
    normalpris 946:-
    GLAD PÅSK PRIS
    699:-



    Solrosbröd

    3 dl vatten (37 grader)
    50 g jäst
    6 dl mjöl
    1/2 dl olja
    1 tsk salt
    1 dl solroskärnor


    Lös upp jästen i det ljumma vattnet i Ultra plus
    Resten av ingredienserna tillsätts och allt blandas med liten degskrapa.
    Sätt på locket och jäs i 20-30 minuter medan ugnen värms till 225 grader.
    Grädda i ca 30 minuter. Tag ev av locket de sista 5-10 minuterna för att få knaprigare skorpa.

    Nytt på www.tupperware.se

    Nu finns även våra flyer på hemsidan
    Tupperkids: http://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/Nordics/SE/2010/Magasin/TupperKids/
    och T Chef Series: http://www.tupperware.se/xchg/nordics/hs.xsl/915.html

    Exotisk Fruktkaka med en twist av curry

    4 dl (250 g) vetemjöl
    2 tsk bakpulver
    1 knivsudd salt
    2,5 dl (150 g) brunt farin socker
    125 g smält smör
    3 ägg
    1 msk curry
    125 g kanderad frukt i  småtärningar
    ev en liten handfull grovhackade mandlar

    Ta ut gallret ur ugnen och förvärm ugnen till 150 grader
    Blanda alla ingredienser i ovannämnd ordning i Pro baking skål
    Plasera Silikon brödform på gallret och häll smeten i formen
    Grädda i 1 timme vid 150 grader.
    Ta ut kakan ur Silikon _Brödform medan den är varm.
    Låt kakan svalna lite och servera.

    Nytt magasin

    Nu finns Tupperware´s nya magasin på http://www.tupperware.se/xchg/nordics/hs.xsl/926.html

    Ny klädkod!


    De nya kläderna som ska bäras av Tupperwares konsulenter på demo.
    Vilken väljer du?

    Tortilla med ruccola

    Med inspiration från det spanska köket får du här receptet på en tortilla med ruccolasallad.
    Serveras som tillbehör till kötträtter.

    Ingredienser till 7 tortilla

    300 g kokt potatis
    60 g ruccola
    5 ägg
    1,5 dl vispgrädde
    salt och peppar

    Skala potatisen med Grönsaksskalaren
    Koka den genomkokt.
    Skiva potatisen i Äggdelaren
    Skölj ruccolasalladen
    Dela i mindre bitar och fördela potatis och ruccola i Silikon 7 Muffins
    Blanda och skaka ägg, vispgrädde, salt och peppar i Snabbshakern 
    Fördela äggsmeten över potatis och ruccolablandningen
    Tillaga i 5 minuter på 600 W
    Låt maträtten vila i några minuter och tillaga i ytterligare 2 minuter vid 260 W
    Kan även tillagas i vanlig ugn vid 180 grader i 25 minuter.

    Ugnsbakad lax med sprött lock

    Välsmakande laxrätt som passar bra med t ex en sallad och dilldressing.

    Ingredienser för 4 personer.

    1 kg lax

    Marinad:
    1/2 dl olivolja
    1/2 dl citronsaft
    1 rödlök
    1 vitlöksklyfta
    1 knippe dill
    salt
    peppar

    Deglock:
    1,5 dl mjöl
    100 g riven ost
    75 g smör
    2 msk hackad persilja
    salt peppar

    Sätt ugnen på 200 grader.
    Skär laxen i tärningar
    Ta bort ev ben.
    Lägg laxen i UltraPlus Lasagnefat
    Pressa citronen på Bake-to-basics Citronset
    Skala lök och vitlök och hacka i MiniQuickChef
    Skaka ingredienserna till marinaden i Snabbshaker
    Häll marinaden över fisken och marinera i 1/2-1 timme.
    Riv osten i Multikvarn
    Blanda ost, mjöl, salt och peppar i ProBaking
    Smula smöret i blandningen.
    Hacka persiljan i MiniQuickChef och tillsätt.
    Häll blandningen över fisken och grädda i 35 minuter under lock.
    Ta av locket de sista 10 minuterna för att få ett gyllene och sprött lock.

    Nya produkter

    Vi väntar fortfarande på att det nya magasinet ska visas på www.tupperware.se
    men vi har just upptäckt att de nya produkterna är upplagda
    Här är ett urval:



    Gravity News V11

     

    Gravity News V11

     

    Hello teamet!!!                                               

     

    Nu är äntligen våren här i och med att Tupperware släpper sitt nya Magasin.

    Finns från och med vecka 11 på www.tupperware.se

     

    Det nya Magasinet är ett ypperligt verktyg till att datera så väl nya som gamla värdar/värdinnor. De flesta av oss har fortfarande utrymme för fler demos i våra kalendrar.

     

    Vi har ju dessutom fantastiska erbjudanden till våra värdinnor och gäster i de närmaste veckorna med möjlighet för alla att få handla helt nya produkter.

     

     

    Dateringar:

     

    Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

    Använd blomman.

    Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

     

    Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

     

    Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

    Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

     

    Ni har även fått värdinneplaneringar för vecka 9-13 att skicka ut via mejl eller post – den underlättar också i demonstrationsförberedelserna. Så använd dessa.

     

     

     

    Detta gäller i veckorna framöver:

     

    I mars och april ger vi bort en Silikon Mini Brödform tillsammans med en Liten Degskrapa till våra värdar/värdinnor.  

      

    Under vecka 11 och 12 erbjuder vi en alternativ tackgåva i form av en QuickChef III – Kanon att boka demo på.

     

    Man kan givetvis även välja en Elegance Skål 4,6 l Röd som tackgåva mars ut.

     

     

    Till våra gäster:

     

    Vecka 11 och 12 är gästgåvan en Snackbägare.

     

    Vecka 13 erbjuder vi en Exclusive Skål 4,5 dl – samma som i Big Weeks.

     

    Vi har ju också våra Multikannor till försäljning eller varför inte ett set med Ko-Optimum – Köper man ett av våra set kan man ju också köpa 4 Exclusive Komuggar för endast 99:- - TOPPEN. Bara att datera på.

     

    I vecka 12 har vi UltraPro 2 liter och MicroGourmet till försäljning, två innovativa produkter som sparar tid i köket och tar vara på näringsämnena i den mat vi tillreder.

     

    De som köper en MicroGourmet i veck 12 deltar dessutom i utlottningen av en mikrovågsugn.

     

    Rekrytering:

     

    Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

     

    Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.

     

     

    Nästa teammöte blir det måndagen 5:e april kl.15.00 hemma hos mig i Klocket – Hjalmar Lundgrens 92.

    Det blir hedringar för utförda prestationer under mars.

    Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

     

     

     

    Vi har nu också fått möjligheten att åka på veckoträff i Arboga på tisdagar varje vecka som det inte är säljmöte i Norrköping – anmälan gör ni vid teletiden på söndagar.

     

     

    Nästa träff i Norrköping är den 31:e mars – Träffpunkten – Fogdegatan 22.

     

    MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

     

    Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

    Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

     

    Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

     

     

     

    Kolla även in Team Gravity’s blogg en gång per dag.

    Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

    Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

    Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

     

    Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.

     

    Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424

     

    TUPPERWARE  IN  EVERY  HOME!

    Kent


    Kryddmuffins

    Vecka 12 kommer man att kunna köpa MicroGourmet 101
    Då kan alla "ångbaka" dessa muffins.

    2 ägg
    1 dl brun farin
    60 g smör
    2 msk flytande honung
    1 tsk vaniljsocker
    1 tsk kanel
    2 msk mjölk
    2,5 dl vetemjöl
    1 tsk bakpulver

    Häll ägg och brun farin i SpeeyChef
    och vispa till en luftig massa.
    Smält smör i MicroPlus Kannan
    i micron ca 30 sekunder
    Häll honung, vaniljsocker, kanel, mjölk och det smälta smöret i SpeedyChef.
    Blanda noga
    Tillsätt mjöl och bakpulver och blanda försiktigt.
    Fördela blandningen i 8 MicroGourmet Portionsformarna (eller i Silikon 7 muffins
    Fyll till drygt hälften i formarna.
    Fyll 400 ml vatten i vattenbehållaren till MicroGourmet 101
    Ställ skålen på vattenbehållaren och formarna i skålen
    (använder du 7 muffins så puffa till formen så det inte sluter tätt.)
    Sätt locket på MicroGourmet.
    Tillaga i microvågsugn i 17 minuter på 650 W.
    Ta ut formarna ur MicroGourmet direkt, låt dem inte stå kvar där.
    Låt muffinsen svalna i ett par minuter innan du tar dem ur formarna
    med Liten Degskrapa
    Ät dem varma direkt eller låt dem svalna i portionsformarna och förvara med locket på.

    Observera: Durkslaget och locken till MicroGourmet Portionsformarna används inte vid tillagningen.


    Orientalisk Curry Kyckling

    4 st kycklingbröst eller filéer ( 500 g)
    2 msk olja
    1 vitlöksklyftor
    3 tsk curry
    4-6 kvistar dragon (eller 2 tsk torkad)
    3 dl crème fraiche eller grädde

    Skär köttet i strimlor eller mindre bitar´med TChefseries Kockkniv
    Värm oljan i T chefseries Stekpanna
    Pressa vitlök med Vitlökspressen
    och bryn med curry och därefter kycklingbitarna.
    Låt puttra 5 minuter tills köttet är genomstekt.
    Hacka dragon i QuickChef III  och tillsätt crème fraiche.
    Rör om och låt sjuda utan lock i 5 minuter tills såsen är slät.
    Servera med ris. (se recept Easy Rice)

    Potatismos med skinka


    Lättlagad barnmat.
    200 g potatis
    1 tsk vatten
    1 msk mjölk
    1 skiva sinka

    Skala potatisen med grönsaksskalaren
    och skär den i mindre bitar
    Lägg potatis och vatten i Micropluskannan
    koka i 2 minuter vid 750 W
    Häll av vattnet och häll i mjölken
    Mosa med Grönsaksstöten
    Hacka skinkan i MiniQuickChef
    och blanda i moset.

    Omelett lätt som en plätt

    Hacka något gott.
    ( tomat, lök, paprika, korv eller skinka)
    Skaka smeten.
    ÄT

    Limpa a´la Alexandra

    6 dl grovt rågmjöl
    5 dl vetemjöl
    2 dl vetekli
    2 dl krossade linfrö
    2 dl russin
    1/2-1 dl sirap eller honung
    1/2 msk salt
    1 1/2 msk bikarbont
    1 liter filmjölk

    Hacka russinen i Miniquickchef
    Mät upp alla ingredienser i
    Häll i filmjölken och blanda med
    Fyll 2 silikon brödform
    eller i en UltraPlus 3 liter
    Grädda i 175 grader i 1 1/2 timme
    stjälp upp de färdiggräddade bröden på galler
    då de kallnat lägges de i Bredsmart
    Brödet är godast efter 1 dygn.

    Till försäljning i v12


    Smoothie

    16 jordgubbar
    1 banan
    1 apelsin
    2 msk grekisk yoghurt
    1 tsk vaniljsocker
    2 tsk flytande honung
    5 dl mjölk

    Häll jordgubbar och banan i QuickChef III
    och hacka frukterna till mos.
    Pressa apelsinen på Bake-to-basic Citruspress
    Tillsätt apelsinsaft, yoghurt, vaniljsocker och honung och blanda.
    Tillsätt mjölken och mixa tills alla ingredienser är blandade.
    Ställ i kylskåp eller häll i ett glas med isbitar.

    A message from Tupperware Brands on Earth Day 2010


    Tupperware i andra länder, olika men lika


    Köp Ulla Skoog och hennes lufttäta byttor


    Jag tror ingen i vårt Team liknar denna Tupperware konsulent,
    men alla använder "lufttäta byttor" på olika sätt.

    Ris med extra piff

    Ingredienser till 4 pers

    3 dl ris
    5 1/2 dl vatten
    50 g parmensanost
    3 dl ärtor
    1/2 tsk salt

    Häll ris och vatten i EasyRice
    Sätt på locket och ställ EasyRise i microvågsugnen.
    Tillbered riset i ca 10 minuter vid 800W
    Låt dra 5 minuter.
    Riv parmensanost i Multikvarn
    Blanda riven parmensanost, frusna ärtor och salt i riset med serveringssked
    och låt blandningen stå i 5 minuter med lock före servering.
    Servera till Kött, fisk och fågel.


    Seminar i bilder.


    Team Gravitys Teamledare har anlänt till ett snöfritt Malmö.

    Birkas Teamledare samlas i Lobbyn

    Intresserade konferensdeltagare!

    Hedringar för utförda prestationer.

    Lite champagne på förfesten

    Middag


    Hedring för vanguard cirkel

    Glada Teamledare från Birka! Mia och Vivianne har mottagit diplom.

    Kicki Watkinsson minglar.

    Goldteamledare vid honnörsbordet.

    Dans efter maten

    Undrar hur högt de siktar?

    Finland´s Seminar.


    Vårt svar.


    Ser nu Kent?
    (Näst längst bak, med vit skjorta och rosa slips)

    Hälsning från Danmark.

    Då vi anlände till Hilton så möttes vi av Danmarks Teamledare
    de hade just avslutat sin konferens
    Deras hälsning till oss var:
    Det ska de få igen!

    Hemkommen från Seminar

    Vi är nu hemkomna från Seminar på Hilton Hotell i Malmö.
    Just nu är det mycket som vi går igenom och sorterar.
    Om du vill vara först att se nya magasinet så kom på
    Säljmöte Onsdag den 10 mars kl 18.30 Träffpunkten Norrköping.
    Vill du vara gäst så hör av dig med en telefonsignal, ett mail eller en kommentar här.
    Ni kommer att få se bilder och mycket annat.

    Nu ska jag bara rapportera om vad vi åt.
    (Morgonen började med en SJmacka som var precis så dålig som jag hört)
    Lunch serverades på Hotell Hilton beståendes av:
    couscous sallad
    oliver
    rårivna morötter
    majssallad
    salladsmix
    alfalfagroddar
    bröd och smör

    Rostade potatisar
    Grillade Majskycklinglår
    rödvinssky

    Limepaj
    Hallontårta
    vispgrädde

    Champagne

    Eftermiddagskaffe:
    melonskivor
    ananasskivor
    äpplen
    mandariner
    päron
    bullar
    kakor
    kaffe
    juice

    Festmiddag:
    Prosciutto crudo med
    örtsallad
    rostade pinjenötter och
    balsamicoreduktion

    Cognacsflamberad oxfilé med
    rostade rotfrukter
    calvadossky och
    potatiskaka

    Vit chokladpannacotta med
    havtornskub och
    lakritsflarn

    vin

    kaffe

    Jag kan bara säga:
    Bli Teamledare och följ med nästa gång!!!!!!!!!!!

    Gravity News V9

     

    Gravity News V9

     

    Hej konsulenter!!!                                          

     

    Vi går en spännande tid till mötes – Det är mycket på gång inom Tupperware.

     

    Nu i helgen bär det av till Malmö där jag tillsammans med övriga teamledare från Sverige och Norge kommer att närvara på Seminar – Bland annat så kommer det Nya Magasinet att presenteras.

     

    Sms:a namnförslag till mig under helgen – möjlighet till fina gåvor finns.

     

    Ingen teletid på söndag men ni kan nå mig på mobilen efter kl.18.

     

     

    Dateringar:

     

    Vi jobbar förstås vidare med dateringar, som ju är grunden i vår verksamhet.

    Använd blomman.

    Fyll den med namn och ring sedan de tilltänkta värdarna/värdinnorna och erbjud dem att få hålla en demo, de ska känna att de är utvalda.

     

    Blomman är även en hjälp till den värd/värdinna som ni bokar, så använd den i värdinneförberedelserna, de är som ni vet A & O.

     

    Dels blir det lättare för värden/värdinnan att hitta gäster med lite större spridning (inte bara släkten och vänner) och det ökar försäljningen vilket i sin tur ger honom/henne fler produkter genom värdinnekampanjen och det höjer garanterat ditt demosnitt.

    Arbeta också med gästlista T254 eller be att värdinnan mejlar den till er. Skicka sedan ut aktuella flyers till alla gäster, en personlig inbjudan gör att fler kommer.

     

    Ni har även fått värdinneplaneringar för vecka 9-13 att skicka ut via mejl eller post – den underlättar också i demonstrationsförberedelserna. Så använd dessa.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Detta gäller i veckorna framöver:

     

    I mars och april ger vi bort en Silikon Mini Brödform tillsammans med en Liten Degskrapa till våra värdar/värdinnor.

     

    Under vecka 11 och 12 erbjuder vi en alternativ tackgåva i form av en QuickChef III – Kanon att boka demo på.

     

    Man kan givetvis även välja en Elegance Skål 4,6 l Röd som tackgåva mars ut.

     

     

    Till våra gäster:

     

    Vecka 9 och 10 ger vi våra gäster en Minibägare med rött lock.

     

    Vecka 11 och 12 får de en Snackbägare.

     

    Vecka 13 erbjuder vi en Exclusive Skål 4,5 dl – samma som i Big Weeks.

     

    Vi har ju också våra Multikannor till försäljning eller varför inte ett set med Ko-Optimum – Köper man ett av våra set kan man ju också köpa 4 Exclusive Komuggar för endast 99:- - TOPPEN. Bara att datera på.

     

    Rekrytering:

     

    Vi behöver fler konsulenter i Birka och givetvis också i vårt team, ju fler vi blir ju lättare går det, syns man inte så finns man inte. Birka är det Ship som har störst tillväxt just nu. Så lämna era namnförslag till mig, så sköter jag kontakten med dem och ser till att de kommer igång.

     

    Kom ihåg 3 av 5, en datering – minst ett namnförslag i veckan och att ringa mig på teletiden söndagar, VIKTIGT!!!.

     

     

    Nytt teammöte blir det måndagen 5:e april kl.15.00 hemma hos mig i Klocket – Hjalmar Lundgrens 92.

    Det blir hedringar för utförda prestationer under mars.

    Givetvis så bjuds det på fika och tilltugg.

     

     

     

     

     

    Nästa träff i Birka är den 10:e mars – Träffpunkten – Fogdegatan 22 – VIKTIGT.

     

    MISSA INTE DETTA – TUPPERWARE IN EVERY HOME!!!

     

    NYA MAGASINET KOMMER ATT PRESENTERAS!!!

     

    Det är alltid inspirerande att komma på träff och det bjuds som vanligt på fika.

    Samma sak här, bjud gärna med värdar/värdinnor eller andra gäster som är intresserade av en stunds trevlig samvaro.

     

    Bonus till er som tar med sig en eller flera gäster på sälj- eller teammöten.

     

     

     

    Kolla även in Team Gravity’s blogg en gång per dag.

    Här finns Gravity News, info om Tupperware, recept, filmer (YouTube) och mycket mer ska det bli.

    Kom gärna med egna tips som vi kan lägga upp eller skriv i kommentarsrutan.

    Här är länken till bloggen, http://teamgravity.blogg.se/

     

    Kom ihåg att ni är ”I’m possible” – Bäst alltså.

     

    Har ni frågor så tveka inte RING!!! Jouren 0736368724 - 01169424

     

    TUPPERWARE  IN  EVERY  HOME!

    Kent


    Förberedelser

    I Team Gravitys högkvarter pågår det förberedelser för fullt.
    En av årets höjdpunkter sker nu i helgen.
    Seminar för Sveriges och Norges teamledare med respektive på Hilton Hotell i Malmö.

    Det är mycket som ska fixas inför resan:
    Skor ska putsas
    Slipsar ska knytas
    Kostymen ska dammas av
    Aftonklänning ska passas ihop med accessoarer
    Telefoner och kameror ska laddas
    Extraväska för gåvor ska tas med
    Det är så mycket som ska fixas innan resan börjar från närmaste spårvagnshållplats kl 07:00 lördag morgon
    Jag känner på mig att det blir mycket nytt som presenteras
    Nytt magasin inte minst
    Uppdatering sker så fort som möjligt.

    Eftalater

    Då man har hemsida på nogg kan man se var sökningarna kommer från.
    De senaste dagarna har det kommit många sökningar på eftalater.
    Jag har inte uppmärksammat någon stor diskussion om dessa just nu.
    Men på förekommen anledning upprepar jag:
    TUPPERWARE ÄR HELT FRI FRÅN EFTALATER OCH ALLA ANDRA GIFTER.
    TUPPERWARE ÄR SÄKERT ATT ANVÄNDA TILL MATFÖRVARING
    TUPPERWARES ALLA PRODUKTER INKLUSIVE NAPPFLASKOR OCH ANDRA BARNPRODUKTER AR GIFTFRIA.


    Tupperware is hip!


    Birka klarade målet!

    Birka klarade målet att hålla 260 demo!
    Det innebär att alla som hjälpt till att uppnå detta får denna
    UltraPro 3,5 liter i passion red




    Naturligtvis hjälpte även Team Gravity till för att målet skulle uppnås
    och de som mottager UltaPro i Team Gravity är:
    Kent, Gunnel, Gunila, Elin och Pernilla.
    Stort GRATTIS till oss!

    RSS 2.0