Vecka 44-47 2011

Många fina erbjudanden i November månad

Gåva till Värdinnan dessa veckor,
Det finns fler alternativ att välja på och fler saker att få........

Gästgåva till alla som deltar på demo i vecka 44, Chilibehållare
Vill du veta mer? Ring eller Maila!

Giftfria Tupperware

Med risk för att bli tjatig: Tupperware är och har alltid varit giftfritt. Idag rapporteras om för höga halter av bly och kadmium i 22 av 78 testade leksaker. "— Exponering för bly kan ge skador på nervsystemet och medföra försämrad intellektuell utveckling och prestationsförmåga. Kadmium kan orsaka skador på njurarna och skelettet, säger Emil Jansson, inspektör på Kemikalieinspektionen." http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13858183.ab
Var säker - köp Tupperware i julklapp!

Tupperware mer än plastburkar

A Win - Win - Win relation

Uppdateringar

Lulu har hjälpt oss att få till lite finesser på den här bloggen. Fler saker kommer att hända inom kort. Titta också in på hennes egen blogg: http://www.luluzetterqvist.n.nu/blogg

Nu har vi presenterat julmagasinet.

Vi har haft "hemmademo" idag.
Vi tackar:
Inger, Britt-Marie, Karin, Veronica, Maria, Stefan, Hanna, Lena, Alexandra, Janne, Theodor och Alice för en trevlig kväll.
Vi kikade på några av produkterna från julmagasinet och oktobers erbjudanden.
Lite tjuvkikade vi även på vecka 46 och dess erbjudanden, ev blir det några fler bokningar till den veckan.
Några julklappar inhandlades och några framtida julklappsinköp planerades.
Ett eller ett par januaridemo är också under planering.
Sedan blev det dags för fika.
Novembers teama är ju ost så det tog vi fasta på och spetsade det med julinspirerad skinkmacka.
Nu säger vi god natt för i dag och helgen kommer huvudsakligen att ägnas åt informationssamtal för att skaffa fler arbetskamrater.
Lulu: Tack för tipset, jag tror det blir jättebra.
Linda: Jag fortsätter ringa, söker er på jobbet imorgon.

Starta som säljare NU!

Just nu har vi ett speciellt erbjudande för dig som vill prova om Tupperware är ett jobb för dig.
Du kan själv välja vilket innehåll du vill ha i din startväska.
Du väljer själv produkter ur vårt magasin för 2000:-
Här har vi två alternativ på vad man tex kan välja:

Många produkter
Eller

Några favoritprodukter.
Dessutom fler förmåner som vi gärna berättar om när du hör av dig.
Maila:[email protected] eller ring din Tupperwarekontakt.

Boka NU!

Boka demo med din konsulent NU
När du är värdinna/värd för en demonstration i Vecka 44 eller 45 får du en
ECO-Pure Flaska 1 liter

Visst är den snygg?

Jag har sagt det förut - jag säger det igen

Tupperware är och har alltid varit fritt från Bisfenol A!
Har finns en artikel om vilken på verkan det ger på hjärnan.

http://www.forskning.se/pressmeddelanden/pressmeddelanden/miljogiftetbisfenolakanpaverkadennyfoddahjarnan.5.7de516e11333875465e8000308.html


Julmagasinet 2011

Är du nyfiken på årets julmagasin?
I vecka 43 har alla konsulenter möjlighet att ge en förhandsvisning på hemmademo.
Se till att bli bjuden hem till din konsulent.
Du kan då som gåva få världens bästa isskrapa!


Kiwi-Banan Smoothie

Ingredienser:

2 kiwi

1 banan

1 dl apelsinjuice

1 dl naturell yoghurt

 



Sätt knivaxeln i SmoothChopper.
Skala kiwi och banan och skär dem i stora bitar med kniv och hacka ingredienserna fint med SmoothChopper.
Byt knivaxeln mot vispen.
Tillsätt apelsinjuice och yoghurt naturell.
Blanda några gånger till en jämn smoothie.
Servera med det samma.



Äppeltsatsiki

2 st vitlöksklyftor

2 st gröna äpplen, tex granny smith

3 dl turkisk eller grekisk youghurt

2 krm salt

1 krm nymald svartpeppar

Skala och pressa vitlöken med hjälp av vitlökspressen
Riv äpplena med hjälp av Bake-to-Basic Rivjärn
Blanda youghurt med vitlök och äpple, smaka av med salt och peppar.

Blåbärspaj med vaniljkräm

Ingredienser

Mördeg:
300 gkallt smör
8 dlvetemjöl
1 dlflorsocker
2 stekologiska ägg
1 mskkallt vatten (om det behövs)
Fyllning:
500 gfrysta björnbär (två paket)
500 gfrysta blåbär (två paket)
2 stcitroner, rivet skal av
2 dlströsocker
3 dlpotatismjöl
Pensling:
1 stägg
1 mskmjölk
Råsocker
Vaniljkräm:
1 stvaniljstång
6 stekologiska äggulor
1 dlströsocker
6 dlvispgrädde

Gör så här

1. Mördeg:

2. Blanda kallt smör med vetemjöl och florsocker i QuickChef III och kör med knivarna tills det blandats.

3. Tillsätt äggen och arbeta samman tills degen precis går ihop. Knåda inte. Tillsätt vatten vid behov.

4. Sätt på locket och låt den vila i kylen i minst 15 minuter.

5. Fyllning:

6. Sätt ugnen på 175 grader.

7. Klä ett pajskal med cirka 2/3 av mördegen med hjälp av den lilla kaveln.

8. Rör ihop de djupfrysta björnbären och blåbären.

9. Tillsätt socker, potatismjöl och citronskal och fyll pajskalet, se till att blandningen fördelas jämt över pajskalet.

10. Kavla ut resten av degen till en rund platta och använd den andra delen till kaveln för att göra ett nät som läggs över bärfyllningen.

11. Vispa upp ägget med mjölken och pensla remsorna. Strö råsocker över.

12. Grädda pajen gyllene i mitten av ugnen i cirka 35-40 minuter.

13. Vaniljkräm: (8 portioner)

14. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna.

15. Vispa gulor, strösocker och vaniljfrön ljust och krämigt.

16. Vispa grädden luftig och vänd ner den i äggsmeten.


Smulpajer med äpple

Ingredienser

4-5 stäpplen
Kanel
Kardemumma
Socker

Smuldeg
1.5 dlvetemjöl
1.5 dlhavregryn
1 dlsocker
125 gsmör
Solrosfrön eller mandelspån, ev

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Kärna ur äpplena.

3. Skär dem i tunna klyftor och fördela UltraPro Cockotter eller lägg i en stor UltraPro.

4. Strö över kanel eller kardemumma, eller både och, och eventuellt lite socker om äpplena är väldigt syrliga.

5. Smuldeg
Blanda de torra ingredienserna till degen i QuickChefIII monterad med knivarna.

6. Tillsätt smöret och blanda tills allt blivit en smuldeg.

7. Strö smulet över äpplena.

8. Toppa eventuellt med solrosfrön eller mandelspån.

9. Grädda i cirka 30 minuter, tills äpplena är mjuka och smulet fått fin färg.


Universal Series Knivar

Som VIP-värdinna får du alltid lite extra förmåner.
Just nu kan alla VIP-värdinnor köpa dessa fina nya knivar till mycket förmånligt pris.
Var värdinna för en demo i Veckorna 40-43 och du får köpa ett helt set 1399:- (ord pris 2213:-)
Säg till din konsulent att du vill prova dem när du bokar party.

Optimum

Kolla på www.tupperware.se där kan ni se de fina erbjudanden på svarta Optimum som finns i Vecka 42.
Här kommer en film med ideer på vad man använder dem till!

Bake-to-Basic rivjärn

Jag har fått många frågor om hur rivjärnet kombineras med Bake-to-Basic skålarna.
Här är en bra demo:

Lulu´s sida

En av Team Gravity´s konsulenter håller just nu på att göra en jättefin hemsida.
Kolla in här: http://www.luluzetterqvist.n.nu

Microfiber dukar


Minimultikannan som gästgåva vecka 42



Se till att boka en demo med din konsulent så att du och dina vänner får denna efterfrågade minimultikanna.

After eight parfait


After eight parfait
ganska lätt (mellan 1/2 till 1 timmas tillagningstid)
6-8 port

3 äggulor
3 msk florsocker
15 bitar after eight

3 msk vatten
3 dl vispgrädde eller mellangrädde
1. vispa äggulor och florsocker vitt och pösigt.
2. Lägg chokladbitarna i MicroPluskannan och smält i micron, börja med några sekunder i taget.
    Rör om under tidenvispa ner chokladen i äggmassan.
3. vispa grädden och blanda den i smeten.
4. frys glassblandningen i en form 4-5 timmar eller frys i glassmaskin 20 – 30 min.


UltraPro Cocotter


Här finns nu en möjlighet för alla att FÅ dessa!
Bara att rekrytera eller rekryteras!

Grundkurs

Inom kort startar det en Grundkurs i Team Gravity´s högkvarter.

Och jag är sannslöst nervös.

Kursmatrialet är inmatat i mitt huvud.
Dateringskuverten är förberedda.
Dörrlotten är riggad.

och så finns det några kanelbullar, dagen till ära.

Solrosbröd

 

Solrosbröd

 

3 dl vatten (37 grader)
50 g jäst
6 dl mjöl
1/2 dl olja
1 tsk salt
1 dl solroskärnor


Lös upp jästen i det ljumma vattnet i UltraPro.
Resten av ingredienserna tillsätts och allt blandas med liten degskrapa.
Sätt på locket och jäs i 20-30 minuter medan ugnen värms till 200 grader.
Grädda i ca 40 minuter. Tag ev av locket de sista 5-10 minuterna för att få knaprigare skorpa.

 



RSS 2.0