Mmmmm Våfflor

 

vill ha!

 

Nytt

Två helt nya produkter och en gammal
eller 2 nya modeller kanske jag skulle säga,
Mått-o-mix och Snabbshaker i nytt utförande, båda har varit storsäljare i alla år som jag jobbat med Tuupperware men man kan ju göra en riktigt bra produkt ännu bättre.
 

Pensel

Den perfekta penseln till marinaden då du ska grilla och mycket annat

Frozen Margarita

Recept:

4 cl Tequila

2 cl Bols Blue Curacao eller Cointreau


2 cl saft från lime eller citron

1 cl sockerlag

Några nypor flingsalt

En herrans massa krossad is.

Så blandar du din Frozen Margarita:

Det är ingen konst att röra ihop en Frozen Margarita. Det är lite som att blanda saft. Är ni många som ska dricka föreslår vi att du fyller en fin glaskaraff med krossad is. Kyl gärna karaffen innan så att isen håller sig längre. Rör ner ingredienserna med en drinksked eller vanlig träslev. Garnera gärna med att röra ner några fina klyftor lime.


Ha väl kylda martiniglas, margaritaglas eller vilket glas som passar tillfället bäst. Gnid glasets kant i citron eller lime och doppa glasens kant i saltet så att det fastnar. Sätt glasen i frysen igen tills drinken ska serveras.

Violà!
Här kommer de snart en bildpåen rikigt fin kanna att förvara i

Semesterminnen

Vi har varit iväg på lite semester, 8 dagar på Azorerna.
Det var verkligen en upplevelse. Mäktig natur och god mat. underbar frukt.
Första kvällen åt vi på en restaurang som heter 100 fiskben. Till dessert valde vi alla ananas carpacciooch här hittade jag ett recept

Ananas carpaccio

 

Förberedelser: 15 min.
Tillagning: 15 min.

Ingredienser till 4 personer
1 ananas (700 g)
0,5 dl socker
0,5 dl vatten
1 vaniljstång

Klipp toppen och botten av ananasen och skala den med U-series Kockkniv. Halvera ananasen och ta bort stocken. Skiva ananasen med MandoChef på (2| ) och lägg dem i botten av Click n’ Shake eller Exclusive Serveringsfat 1,3 l. Koka upp socker och vatten i T chefseries™ Kastrull 2,4 l på medelvärme och rör med Rörslev medan sockret upplöses.
Tillsätt vaniljfrön och låt sjuda ett par minuter. Låt svalna något och häll blandningen över ananasskivorna innan sockerlagen blir för tjock. Sätt på locket Click n’ Shake och låt stå i kylskåp i minst två timmar före servering. Servera som efterrätt till exempel med vaniljglass.

 

RSS 2.0