Orientalisk Curry Kyckling

4 st kycklingbröst eller filéer ( 500 g)
2 msk olja
1 vitlöksklyftor
3 tsk curry
4-6 kvistar dragon (eller 2 tsk torkad)
3 dl crème fraiche eller grädde

Skär köttet i strimlor eller mindre bitar´med TChefseries Kockkniv
Värm oljan i T chefseries Stekpanna
Pressa vitlök med Vitlökspressen
och bryn med curry och därefter kycklingbitarna.
Låt puttra 5 minuter tills köttet är genomstekt.
Hacka dragon i QuickChef III  och tillsätt crème fraiche.
Rör om och låt sjuda utan lock i 5 minuter tills såsen är slät.
Servera med ris. (se recept Easy Rice)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0