Påskpaj med ananas och citron

150 g smör
3 dl mjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver

1 burk creme fraice
1 dl socker
1 ägg
2 tsk vaniljsocker
1/2 citron
2 små burkar krossad ananas

Smält smöret i micron i MicroPlus kannan
blanda ner socker,mjöl och bakpulver i smöret med hjälp av liten Degskrapa
Tryck ut degen i Silikon pajform
Öppna ananasburkarna med konservöppnaren
Riv citronskalet och pressa citronen med på Bake-to-basic citruspress
Blanda alla ingedienserna till fyllningen i SpeedyChef
Häll allt i pajformen och grädda i 175 grader i 25 minuter
servera gärna med vaniljglass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0