Knäckig äppelpaj.

 


Knäckig äppelpaj.

 

100 g smör

1 1/2 dl havregryn

1 1/2 dl vete mjöl

1/2 tsk bakpulver

1 dl strösocker

2 msk grädde

2 msk sirap

 

FYLLNING:

6 syrliga äpplen.

 

Skär äpplena i tunna skivor på Rivjärnet
lägg dem i en Silikon Pajform
strö över kanel.

Smält smöret i MicroPlus kannan
blanda i de torra ingredienserna, grädde och sirap i smöret med Liten degskrapa
Bred smeten över äpplena och grädda i mitten av ugnen i 175°, ca 30 minuter.

 Serveras med vaniljsås


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0