Lasagne med fetaost och kronärtskockshjärtan

Ingredienser

8 st lasagneplattor, torkade
1 st purjolök
1 burk kronärtskockshjärtan, (400 g)
100 g fetaost med chili och oliver
490 g tomatfond, 1 flaska, Ardita
1 st vitlöksklyfta, pressad
0,5 tsk salt
1 krm svartpeppar, nymald
2,5 dl kelda ostsås
0,5 dl prästost, riven och mager

Tillbehör:

  sallad och oliver

Tillagning

1. Sätt ugnen på 225°. Ansa och strimla purjolöken. Dela kronärtskockshjärtan i mindre bitar. Skär fetaosten i tärningar.
2. Häll ner tomatfonden i en kastrull och tillsätt purjolök, kronärtskockshjärtan, vitlök, salt och peppar. Låt koka ihop 2-3 min.
3. Varva lasagneplattor, tomatsås, fetaost och ostsås. Avsluta med ostsås och strö på riven ost. Grädda lasagnen mitt i ugnen ca 35 min. Servera lasagnen med sallad, och oliver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0