Solrosbröd

 

Solrosbröd

 

3 dl vatten (37 grader)
50 g jäst
6 dl mjöl
1/2 dl olja
1 tsk salt
1 dl solroskärnor


Lös upp jästen i det ljumma vattnet i UltraPro.
Resten av ingredienserna tillsätts och allt blandas med liten degskrapa.
Sätt på locket och jäs i 20-30 minuter medan ugnen värms till 200 grader.
Grädda i ca 40 minuter. Tag ev av locket de sista 5-10 minuterna för att få knaprigare skorpa.

 



Kommentarer
Postat av: LN

Vilken ultra pro använder du?

2011-10-04 @ 22:39:03
Postat av: Gunila

Jag har en äldre modell som jag använde men den på 2liter passar perfekt.

2011-10-05 @ 07:54:31
URL: http://teamgravity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0