UltraPro Cocotter



1,5 kg potatis (mjölig)
2 ägg
2 dl vispgrädde
2 dl västerbottenost
1,5 vitlöksklyfta
2 tsk salt
svartpeppar

Skala och riv potatisen på rivjärnet med juliennskivan monterad.

Rör ihop ägg, grädde, ost, vitlök, salt och peppar i en bunke och vänd sedan ner potatisen.

Fördelas i 4 UltraPro Cocotter.

Grädda i 225 grader ca 40 minuter.

 

Vi åt dessa igår men halverade satsen och gjorde 4 st i de små cocotterna på 2,5 dl.

De åts tilsammans med fläskfilé och trattkantarellsås gratinerat i UltraPro 2 liter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0