Vad skulle du göra med 6000:- ?

Så här när julen närmar sig så är det nog många som önskar att man hade 6000:- extra att spendera på att förgylla helgerna lite extra.
Vem vill inte tillbringa lite tid i sol och värme så här i höstmörkret?
Och vet ni? Varje hushåll i Sverige kastar mat för 6000:- i genomsnitt helt i onödan. Om vi tog hand om den mat vi köper bättre skulle vi alla ha dom extrapengarna. Somliga har kunskapen och redskapen redan nu och kastar inte så mycket men lika många kastar dubbelt så mycket. Var tredje matkasse vi bär hem går ner i soporna eller komposten.
Just nu pratar vi mycket om det här på demonstrationerna eftersom vi har många produkter som gör det lätt att förvara råvaror och matrester på bästa vis.
Vi konsulenter har fått utbildning i "Care for food" och nyligen gick vi en utbildning i produktkunskap där vi fick lära oss mcket om produkter till mikrovågsugn och hur man tillagar och värmer mat i mikron för att den ska bli hälsosam. Vi vill ju alla äta både nyttigt och gott.
Olika hushåll har olika behov och hemma hos oss är kaffetermosen en sak som gör att vi inte häller ut en massa kaffe i slasken. Vi brgger en full kanna kaffe och häller upp den på termosen och sedan har vi varmt kaffe till sista droppen.
Vill du veta mer?
Boka en demo och be din konsulent att du vill ha tema Care for food, bra förvaring eller Make over leftovers.
Jag kommer gärna och håller en sådan demo hos dig och dina vänner om du inte bor allt för långt bort.
Där jag bor når jag 1 miljon invånare inom 1 timme så åtminstonne 10-15% av Sveriges befolkning kan jag komma hem till.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0