Choklad marshmallowsbars
Ingredienser (4 st)
400 ml cornflakes (ca 100 g)
100 g choklad
30 g smör
15 st marshmallows
• Mät upp cornflakes med din T-Bar Måttsked och häll dem i Pro Baking Skål 1,5 l.
• Mät upp cornflakes med din T-Bar Måttsked och häll dem i Pro Baking Skål 1,5 l.
• Smält chokladen i vattenbad eller i mikrovågsugn.
• Smält smöret i T chefseries™ Kastrull 2,4 l och tillsätt marshmallows. Låt marshmallows smälta under omrörning.
• Häll cornflakes i grytan med smälta marshmallows och choklad. Blanda med Degskrapa.
• Häll blandningen i de fyra fördjupningarna i din T-Bar Form. Använd måttskeden, fuktad med kallt vatten, för att pressa ihop blandningen.
• Ta ett lock från KombiSmart och lägg över din T-Bar Form. Ställ formen i kylskåpet i ca 1 timme. Därefter är barerna färdiga och kan vändas ut. Doppa ev botten av T-Bar lite kort i varmt vatten innan barerna vänds ut med hjälp av Liten Degskrapa.
Dessa och maränger bjöds deltagarna på Finspångs mässa på igår av oss.
Kommentarer
Trackback