Gott Nytt År

 
 
 2014 har varit en lugnt år vad det gäller Tupperware.
Både teamledare Kent och jag Gunila som skriver här har prioriterat lite andra saker under året som gått.
Vi har båda jobbat med "vanliga" jobb och dessutom har vi rest och sett fantastiska saker.
Vi var i början på året så långt västerut som man kan komma i Europa, på Azorerna.
En fantastisk upplevele i en natur som inte kan kallas något annat än mäktig.
Efter midsommar hade vi semester och hade tänkt oss att ägna oss åt att ta det lugnt och städa i föråden men kom plötsligt på att vi vill åka lite norrut. Vi hamnade på Nordkap! så långt norrut man kan komma, där stod vi och tittade rakt ut över havet och ända där det var nordpolen nästa. Det var nog en ännu mäktigare känsla.
Även med Tupperware har vi upplevt fina "moments" En heldag i Gryts vackra skärgård med en demo på Harstena en otroligt fin sommardag och en resa till Köpenhamn och Bella Sky för att delta på Jubilee där resan ner var en heldag med många trevliga stop efter vägen och Jubilee är ju alltid en obeskrivbar upplevelse även om jag där saknade att inte Kent var med men en dag på Infra City innan Winter Kick Off då vi åt Kents födelsedagsmiddag hade vi tillsammans.
Vi har inte haft så många demonstrationer som vi brukar och det har inneburit att vi inte träffat lika många gäster eller träffat så många som ville prova vårt jobb. Vi är nu färre konsulenter i Team Gravity. Det i sin tur innebar att vi inte riktigt nådde vårt mål med Vanguard Cirkel.
Mitt mål för 2015 är att vi ska växa igen men framförallt att vi ska bli riktigt duktiga på det vi gör. Det finns mycket bra utbildningar i Tupperware, det har det alltid funnits men de senaste åren har vi haft Tupperware Academy och där kommer mer utbildningar hela tiden. Mitt mål är att alla i Team Gravity ska vara Certificerade konsulenter och att vi ska vara "bäst" på produktkunskap. Vi ska tillsammans hjälpa våra konsulenter i Team Gravity att nå så långt som möjligt efter deras egna önskemål och förutsättningar.
På det privata planet så ska fokus vara på hälsan för min del och ur Kent är det nog omöjligt att få någon form av nyårslöfte.
Med detta vill jag önska er alla ett riktigt GOTT NYTT 2015
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0