Blåbärsdrink med tofu och solroskärnor

 
Tofu är en färskost gjord på sojamjölk. Den har en neutral smak och passar därför bra också i fruktdrinkar. Tofu är proteinrik, och solroskärnor innehåller bl a många olika vitaminer, zink, magnesium, omega-3 och omega- 6.
 
 
Ingredienser
100 g tofu, eller 1 dl sojagrädde
0,5 st banan
1 dl blåbär
2 dl havremjölk, eller vanlig mjölk
1 msk honung, flytande
1 msk solroskärnor
2 krm kanel

Tillagning

Mixa tofu, banan, blåbär, mjölk och honung i SmoothChopper till en slät dryck.

Häll upp i glas, strö över solroskärnor och
pudra över lite kanel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0