Mûsli från hjärnkoll
Från boken Hjärnkoll på maten (skriven av Martin Ingvar och Gunilla Eldh)
kommer detta recept på Mûsli,

blanda
1 liter fiberhavregryn
1 liter rågflingor
1 hg grovhackade mandlar och/eller hasselnötter
1 dl solroskärnor
1 dl kokosflingor
1/2 dl råsocker
2 dl vatten
1/2 dl olja
Smörj plåten med ola innan du brer ut blandningen på en bakplåt med höga kanter.
Rosta i 200 graders ugn i ca 1/2 timme under omrörning.
Tillsatt frukt efter behag då det kallnat något
Jag använde:
1 dl russin
10 hackade aprikoser
1 msk gojibär
2 msk torkade tranbär
Nu ska vi äta Yoghurt med Mûsli och göra Mûsli bars
kommer detta recept på Mûsli,

blanda
1 liter fiberhavregryn
1 liter rågflingor
1 hg grovhackade mandlar och/eller hasselnötter
1 dl solroskärnor
1 dl kokosflingor
1/2 dl råsocker
2 dl vatten
1/2 dl olja
Smörj plåten med ola innan du brer ut blandningen på en bakplåt med höga kanter.
Rosta i 200 graders ugn i ca 1/2 timme under omrörning.
Tillsatt frukt efter behag då det kallnat något
Jag använde:
1 dl russin
10 hackade aprikoser
1 msk gojibär
2 msk torkade tranbär
Nu ska vi äta Yoghurt med Mûsli och göra Mûsli bars
Kommentarer
Trackback