Vit Kladdkaka med Rom

Vit Kladdkaka med Rom


100 g smör

100 g vit choklad

160 g strösocker

2 ägg

2 tsk vaniljsocker

1 nypa salt

160 g vetemjöl

½ tsk romessens



Sätt ugnen på 175 grader. Smält smör och choklad MicroPlus kannan. Låt blandningen svalna lite.

Rör socker och ägg lite pösigt i QuickChef III.
Blanda vaniljsocker, salt och vetemjöl i MåttoStrö och sikta ner i smeten.
Tillsätt romessens det avsvalnade chokladsmöret.

Rör samman till en jämn smet och häll i en Silikonform
Grädda mitt i ugnen ca 20-30 min. Kakan ska vara lite lös i mitten.

Låt svalna lite och servera tillsammans med glass och eventuellt lite chokladsås.
Förvara i kylen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0