Non-stop kakor

200 g smör (rumsvarmt)
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 påsar med nonstop godis

 
Det blir ca 2 plåtar med småkakor
Sätt ugnen på ca 175- 200°C.
Arbeta margarin, socker och vaniljsocker med elvisp i en Pro-bakingskål.
Tillsätt äggen och blanda väl.
Blanda mjöl, bakpulver och salt i Mått-o-strö och sikta ner det.
Rör ner nonstopen i smeten.
Klicka ut ca 1/2 msk smet med ett par centimeters mellanrum på plåtar med Silikon Bakunderlag.
 Grädda ca 10 minuter.
Låt svalna på galler.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0