Chokladkaka med päron.

Ingredienser för 8 st MicroGourmet Ramakiner.
 125 g choklad
100 g smör
1 dl socker
3 ägg
1/2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
1 päron
 
Smält choklad och smör i Microcook kannan i ca 1 1/2 minut på ca 750 watt.
Tillsätt ägg och socker, rör runt med degskrapan.
Tillsätt sedan mjöl och vaniljsocker och rör blandningen till den är jämn.
Skala päronet med Univeral Grönsaksskalare och skär upp det i 8 klyftor som var för sig skärs upp i småtärningar med U-series Universalkniv.
Placera MicroGourmet Ramakiner i MicroGourmet skål.
Fördela blandningen och pärontärningarna i Ramakinerna.
Sätt skålen på vattenbrickan, som är fylld med 4 dl kallt vatten och sätt på locket på microGourmet.
Tillbered i microvågsugn i ca 15 minuter på ca 600 watt, tills kakorna är färdiga. Ta av locket direkt.
Kyl av kakorna och tryck försiktigt på sidorna, innan kakorna försiktigt tas ut från MicroGourmet Ramakiner.
Om du ska förvara eller transportera kakorna sätt då på locken på Ramakinerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0