Lök- och potatissoppa

Ingredienser, 3-4 personer
 
3 lökar
2 vitlöksklyftor
500 g potatis
2 msk färska eller frysta örtkryddor
(gräslök, persilja eller körvel)
7 dl grönsaksbuljong
1 tsk salt
1/2 tsk peppar
2 msk vispgrädde
 
1, Hacka lök och vitlök fint i HerbChopper och hälli MicroWave Tryckkokare.
2, Skalapotatisen med Universal Grönsaksskalareoch halvera. Häll dem i MicroWave Ytyckkokare.
3, Häll över buljong, tillsätt örtkryddor och stäng locket.
4, Tillred i microvågsugn vid 900 watt i 15 minuter. Låt soppan vila tills trycket fallit. Det tar ca 10minuter.
5, Mixa soppan i ExtraChef med knivsats och smaka av med salt, peppar och grädde.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0