Teammöte!

I går hade vi teammöte i Team Gravity, Team Z och Team Galaxy!
Tack till alla som kom, och ett särskilt tack till Christin som firade sin födelsedag med att delta på teammötet.
Teammötet var lite annorlunda eftersom Kent hade rumsarrest.
Dock smet han ut och la sig i ibland. (han har haft influensan och är fortfarande inte riktigt kurant)
Alla deltagare fick en slimline kanna i dörrlott och Maria drog den högsta vinsten och vann ytterligare 3 kannor.
Mötet började med att Malin höll en Live demo och gjorde en morotsallad som hon och Åsa hade fått lära sig då de var på karriärkurs för ett par veckor sedan.
Morotssallad:
500 g morötter
2 charlottenlökar
Persilja
Mynta
1 msk olivolja
2 tsk kummin
Saften av 1/2 apelsin och 1/2 citron
 
Dela morötterna i mindre bitar (de var brutna i ungefär 3 delar)
och lägg dem tillsammans med den skalade löken i ExtraChef
Efter ca 20 drag med snöret så är de finfördelade
Blanda i övriga ingredienser och citruspressen används naturligtvis för att få ur saften.
En liten degskrapa behövs för att blanda om allt och vi marinerade och serverade salladen i Exclusiv skål 3,5 liter.
 
 
 
Efter lite genomgång och hedringar för februaris försäljning och demosnitt, grattis Malin till bästa försäljning OCH bästa demosnitt, så pratade vi om hur man höjer demosnittet.
Det är ju en löneförhandling med sig själv, hur mycket man vill ha i timpenning.
Ju högre snitt ju mindre arbete för samma peng och lättare att nå målen och få fina premier.
Vi pratade om värdinneförberedelser, produktkännedom och livedemo.
Att ge värdinnan bästa förutsättning att göra ett bra jobb med för och efterbeställningar.
Att så frön som ger extrabeställningar, (Tack Åsa för exemplet med gästen som ringde och beställde 3 till)
Att dema produkter vi verkligen tycker om och känner oss trygga med.
Att låta gästerna uppleva på demonstrationen, gärna med fler sinnen än hörseln.
Vi stoppade in MicroGourmet i micron 16 minuter med potatis, morötter och ett torskblock
samt hällde i 5 dl hallon i ExtraChef och 2 dl vispgrädde genom tratten samtidigt som vi drog i knivarna och vips hade vi lite hallonglass att provsmaka.
Maries kommentar var bra tycker jag " och så köper folk glassmaskiner"
Sedan hade vi "rosengång" och hälsade Åsa välkommen som ny teamledare med sitt nya team Galaxy!
Vi avslutade med fika och morotsalladens betyg var enigt om konsistensen och delat om smaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0