Köttfärslimpa

 
 
 
 
Antal portioner: 8
Färdigt på: 1h
Ingredienser
Köttfärslimpa 1 dl havregryn, alt ströbröd
2 st ägg
3 dl gräddfil
1 kg nötfärs
1 påse löksoppa på pulver (40 g)
0.5 tsk svartpeppar
140 g baconskivor
Potatis 800 g potatis, i halvor
flingsalt
svartpeppar
rosmarinkvistar
 

Gör så här

1. Värm ugnen till 200 grader.

2. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar.

3. Lägg färsen i UltraPro Brödform eller 1,5 liters och forma den till en limpa.

4. Täck limpan med baconskivor.

5. Lägg potatis runt limpan, salta, peppra, lägg på rosmarinkvistar och sätt på locket.

6. Grädda mitt i ugnen cirka 50 minuter.

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0