Ägg ”en cocotte” med bacon och basilika

Ägg ”en cocotte” med bacon och basilika
Brunchrätt för 6-8 personer (14 st)
14 ägg
7 körsbärstomater
14 skivor/300 g bacon
14 färska basilikablad
• Förvärm ugnen till 200°C.
• Klä två Silikonformar med 1 skiva bacon i varje fördjupning, så att det liknar en
korg.
• Knäck ett ägg i varje korg.
• Skär tomaterna i fjärdedelsbitar med T chefseries™ Örtkniv och fördela som
dekoration på varje ägg tillsammans med basilikablad.
• Placera formarna i ugnen i ca 20 min.
• Låt korgarna svalna lite innan de vänds ut ur formarna på Låg Trio.
• Servera äggkorgarna tillsammans med färsk grönsallad.
Tupperware produkter: Silikonform 7 Muffins – T chefseries™ Örtkniv – Exclusive Låg
Trio 2,0 l.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0