Bakad Potatis med Skaldjursröra
Bakad Potatis med Skaldjursröra
4 bakpotatisar
1. Sätt ugnen på 200°.
Skölj potatisarna och torka av dem med hushållspapper.
Lägg dem i UltraPro mitt i ugnen och baka dem ca 1 timme, tills de känns mjuka när du provar med en provsticka.
2. Ansa och finstrimla löken.
Blanda yoghurt, majonnäs och salladslök.
Tillsätt pepparrot.
räkor och kräftstjärtar rinna av i en sil.
Blanda ner dem i yoghurtsåsen.
3. Servera potatisarna varma med kall skaldjursröra och sallad.
4 bakpotatisar
Skaldjursfyllning
4-5 | salladslökar |
---|---|
3 dl | turkisk youghurt |
1-1 1/2dl | majonnäs |
2-3 msk | riven pepparrot |
1 burk | räkor i lag (320 g) |
1 burk | kräftstjärtar i lag (320 g) |
Skölj potatisarna och torka av dem med hushållspapper.
Lägg dem i UltraPro mitt i ugnen och baka dem ca 1 timme, tills de känns mjuka när du provar med en provsticka.
2. Ansa och finstrimla löken.
Blanda yoghurt, majonnäs och salladslök.
Tillsätt pepparrot.
räkor och kräftstjärtar rinna av i en sil.
Blanda ner dem i yoghurtsåsen.
3. Servera potatisarna varma med kall skaldjursröra och sallad.
Kommentarer
Trackback