Köttfärssås med rotfrukter

Köttfärssås
500 gram nötfärs
1 msk olivolja
2 lök
1 palsternacka eller annan rotfrukt
1-2 morötter
½ squash
1 burk krossade tomater
4 tomater
Salt, peppar och oregano

Bryn köttet i oljan i en gryta.

Hacka löken i HerbChopperoch häll i grytan.

Skala palsternackan och morötterna, tärna eller riv dem och lägg ner dem i grytan.

Dela squashen på längs och skrapa ur kärnorna, skär resten av squashen i tärningar och lägg ner i grytan tillsammans med de krossade tomaterna.

Hacka de färska tomaterna och häll i dem i grytan.

Låt köttfärssåsen sjuda tills alla grönsakerna är mjuka. Smaka av med salt, peppar och oregano.

Servera köttfärssåsen med t.ex. fullkornspasta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0