Toskansk soppa

Toskansk soppa 4 portioner:

8 färska tomater
1 burk passerade tomater
3 msk tomatpure
1 gul lök
1 vitklöksklyfta
1 gul paprika i fina bitar
1 röd paprika i fina butar
1 grön paprika i fina bitar
1 dl vitt fin
2 l vatten
basilika
salt & pappar
olivolja

Hacka alla lök och paprika riktigt fint och fräs dem i olivolja,  tillsätt finhackade tomater, passerade tomater och tomatpuré.
Tillsätt vinet, och vattnet.
Låt puttra och smaka av med salt och peppar.
Vill du ha en slät soppa kan du nu mixa den och sedan hälla tillbaks den i kastrullen och värma upp den igen. Tillsätt basilika innan servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0