Middag med UltraPro™ Grillfat
Karsten Kromans recept:
Middag (1 - 2 personer)
Indisk fläskkotlett med paprika, ananas i curry och sås av skalade tomater
Ingredienser:
2 fläskkotletter
Salt och peppar
1 tsk paprikapulver
2 skivor ananas
1 tsk curry
2 hela, skalade tomater (gärna från San Marzano)
Tomatsaft från burken
Tillvägagångssätt:
· Lägg en fläskkotlett i varje ände på ett UltraPro™ Grillfat. Strö salt, peppar och paprikapulver över kotletterna.
· Lägg en skiva ananas på varje kotlett och strö över curry. Lägg en hel, skalad tomat på varje ananasskiva.
· Lägg locket från UltraPro™ Oval 2 l eller 3,5 l över, och stek rätten i mikrovågsugnen i cirka 3 minuter på 600 watt.
· Servera med exempelvis ris och använd tomatsaften från burken med tomater som sås.