Middag med UltraPro™ Grillfat

Karsten Kromans recept:



Middag (1 - 2 personer)

 

Indisk fläskkotlett med paprika, ananas i curry och sås av skalade tomater

 

Ingredienser:

2 fläskkotletter

Salt och peppar

1 tsk paprikapulver

2 skivor ananas

1 tsk curry

2 hela, skalade tomater (gärna från San Marzano)

Tomatsaft från burken

 

Tillvägagångssätt:

·        Lägg en fläskkotlett i varje ände på ett UltraPro™ Grillfat. Strö salt, peppar och paprikapulver över kotletterna.

 

·        Lägg en skiva ananas på varje kotlett och strö över curry. Lägg en hel, skalad tomat på varje ananasskiva.

 

·        Lägg locket från UltraPro™ Oval 2 l eller 3,5 l över, och stek rätten i mikrovågsugnen i cirka 3 minuter på 600 watt.

 

·         Servera med exempelvis ris och använd tomatsaften från burken med tomater som sås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0