Fläskfilé med parmaskinka
Fläskfilé med parmaskinka
1 fläskfilé
8 soltorkade tomater
3 vitlöksklyftor
1 knippe basilika
¼ dl pinjekärnor
1 paket parmaskinka
1. Gör ett hål i fläskfilén med skaftet på en träsked.
2. Hacka soltorkade tomater, vitlök, basilika och pinjekärnor fint i Herb Chopper. Fyll fläskfilén med bladningen och stäng igen hållet med en köttnål eller ev. knyt ett snöre runt.
3. Lägg fläskfilén i UltraPro och ställ in i ugnen på 220 grader i 15 min.
4. Ta ut fläskfilén och linda parmaskinkan runt så filén är helt inpackad. Sätt in den i ugnen i ytterligare 10-15 min.
5. Ta ut fläskfilén och låt den ligga kvar i formen i ca 10 min innan den skäres i skivor.
Kommentarer
Trackback