Härlig höstgryta

Härlig höstgryta
8-10 port

ca 1,3 kg högrev
ca 1 kg rotfrukter (morötter, kålrot, rotselleri, palsternacka)
4-5 msk tomatpuré
4 msk vetemjöl
10 korn svartpeppar
5 korn kryddpeppar
4-5 lagerblad
10 hela vitlöksklyftor
salt och vitpeppar
4-5 dl grädde
Skär köttet och rotfrukter i bitar (ca 3-4 cm) och lägg i UltraPro.
Häll på tomatpuré och mjöl. Tillsätt alla kryddor och vitlöken. 
Sätt in i 200 grader varm ugn i 2-2,5 timmar.
Rör om och späd med grädden.
Servera med ris eller kokt potatis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0