Färsbiff ”Köpenhamn” med tomat, lök och ost

Ingredienser

Gör så här

 

1. Sätt ugnen på 200ºC.
2. Blanda ströbröd och mjölk, låt det svälla ca 10 minuter.
3. Koka potatisen
4. Rör färsen med saltet. Blanda ner ströbrödsblandningen och peppar. Lägg färsen i en UltraPro. Sätt in den mitt i ugnen ca 15 minuter.
5. Skala, skiva och stek löken i matfettet. Blanda buljong och soja. Skiva tomaterna.
6. Lägg löken runt om köttfärsen, häll buljongblandningen runt om. Lägg på tomater och ost. Sätt in ytterligare ca 20 minuter.
7. Servera köttfärsbiffen med potatis

Ett recept från ICA.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0