Nyttigt knäckebröd

Nyttigt knäckebröd

2 dl majsmjöl
1 dl sesamfrö
1 dl solrosfrö kärnor
½ dl linfrö
½ tsk salt

Blanda ingredienserna ovan i en skål.

½ dl olja.
Rör ner i fröblandningen.

Rör ner 2 ½ dl kokt vatten i smeten. Bred sedan ut den på bakplåtspapper på en bakplåt. Grädda på 150 grader i en timma.
OBS! Ta ut plåten efter 15 min och skär smeten i rutor, så blir det lättare att dela upp knäckebrödet efter att det är färdigbakat.
När knäckebrödet gräddats i en timma, så stäng av ugnen och öppna den och låt knäckebrödet stå kvar där i tills det svalnat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0