Ceasarsallad
Ceasarsallad
2 stora kycklingfiléer
Romansallad
Vitlökskrutonger
Riven parmesan
Dressing:
2-3 ansjovisfiléer i olja
2 äggulor
Några droppar citron
1 vitlöksklyfta (pressad)
1 msk sherry
1 msk riven parmesan
1 dl olja
Salt och peppar
Starta med att tillaga dressingen.
Lägg alla ingredienser, utom olja i SmoothChopper med knivarna monterade och hacka fint.
Byt till vispen och blanda i oljan, lite i taget, tills dressingen är tjock som majonnäs.
Smaka av med salt och peppar.
Förvara dressingen i kylskåpet fram till servering.
Lägg kycklingfiléerna i UltraPro 2 liter och krydda dem med salt och peppar.
Tillaga i 200 grader varm ugn.
Strimla salladen och fördela den i portioner.
Skär försiktigt kycklingen i avlånga bitar med en skarp kniv.
Lägg kycklingbitarna ovanpå salladen.
Ringla dressing och strö parmesan och krutonger på toppen.