Caesarsallad
Caesarsallad
2 pers
2 pers
1 romansalladshuvud
2 kycklinglårfiléer
salt, peppar och någon god kycklingkrydda
1/2 paket bacon
1/2 paket bacon
5 champinjoner
1 rejäl skiva surdegsbröd, eller annat bröd lämpligt för krutonger
1 ägg
Dressing:
1 ägg
1/2 dl olivolja
ca 1 msk rödvinsvinäger
4 sardeller
1/2 dl riven parmesanost
1/2 dl hackad persilja
1 pressad vitlöksklyfta
salt och svartpeppar
Stek kycklingen och bakon med kryddor i UltraPro och låt svalna.
Koka ägget och kyl.
Skiva ägg och champinjoner i äggdelaren.
Skölj, slunga och dela salladsbladen,
Koka ägget till dressingen 1 minut.
Blanda innehållet med övriga ingredienser till dressingen och mixa i HerbChopper.
Om dressingen blir för tjock kan man tillsätta vatten.
Koka ägget och kyl.
Skiva ägg och champinjoner i äggdelaren.
Skölj, slunga och dela salladsbladen,
Koka ägget till dressingen 1 minut.
Blanda innehållet med övriga ingredienser till dressingen och mixa i HerbChopper.
Om dressingen blir för tjock kan man tillsätta vatten.
Kommentarer
Trackback